2777
2789

مجازات ظالم تغییری تو ظلمی که به مظلوم شده ایجاد می کنه؟!

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
مجازات ظالم تغییری تو ظلمی که به مظلوم شده ایجاد می کنه؟!

منم اینطور فکر میکردم اما این جمله همه جا صدق نمیکنه 

بستگی داره در چه فاکتوری مورد ظلم واقع شدین 

اگر در اثر ظلم کسی زمان و جوانی یا سرمایه‌ای غیرقابل بازگشت رو از دست بدید بله مجازات ظالم چیزی رو از دوش مظلوم برنمیداره 

اما تو بعضی موارد ظلمایی میشه مثل تحقیر توهین که فرد دقیقا تو همون موقعیت واقع میشه و باعث میشه اگر مقابل دیدگان فرد مظلوم باشه چه بهتر جیگر آدم خنک بشه و بگه نه همچین دنیای بزن در رویی هم نیست حساب کتابیم هست 

منم اینطور فکر میکردم اما این جمله همه جا صدق نمیکنه بستگی داره در چه فاکتوری مورد ظلم واقع شدین اگر ...

اون که آره 

ولی اگه مورد اول باشه هر بلایی هم سر اون بیارن بازم مشکل تو سرجاشه

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

اون که آره ولی اگه مورد اول باشه هر بلایی هم سر اون بیارن بازم مشکل تو سرجاشه

بله عزیزم درسته 

تجربه‌ی هر دو مورد رو داشتم 

موردی که زمان و سرمایه از دستم رفت نمیدونم کارما پس داد یا نه 

موردی که جلوی چشمم حقیر شد فردی که منو در شرایطی خرد کرده بود تو همون شرایط واقع شد منتها با رفتار بزرگمنشانه جوابشو دادم چون نمیتونستم مثل اون زمان مثل خودش حقیر بشم و شخصیتمو در سطحش بیارم پایین عینا مثل خودش مقابله به مثل کنم