کلأ برنامه ها وسریال های تلویزیون بد شدن برنامه ها آبکی ،سریال ها تکراری،سینمایی ها هم داغون اصلأ قابل مقایسه با قبل نیست نوزده شبکه هست سریال طنزشون فقط نون خ هست بیشتر دلم واسه بچه ها می سوزه اصلأ کارتون وبرنامه جالب شبکه پویا نداره قبلاً اینقدر شبکه ها برنامه های خوب ومتنوعی داشت ما نمی دونستیم کدوم شبکه رو نگاه کنیم الان یک دور تلویزیون رو روشن می کنیم همه شبکه ها رو می زنیم بعد ناامیدانه تلویزیون رو خاموش میکنیم ،خیلی خیلی خیلی سلیقه ایی شده تلویزیون تمام شبکه ها برنامه وسریال وسینمایی هاشون تو یک محور هست کاش مثل قبل بشه
♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باورت میشه دلخوشیم فقط یوسف پیامبر و این نی نیسایت😔
من اینجام قبلاً زیاد میومدم.یکسالی هست خیییلی کم میام.
هر وقت میام اینجا عصبی میشم😅
بازی نقابها رو میبینم.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
۱۵ سال میشه تلویزیون ایران ندیدم هیچ مدلی بچه اولم ۱۳ سالشه تا حالا تی وی ایران رو ندیده دخترمم همین ...
من مجردم تو منطقه محروم زندگی میکنم تفریح خاصی ندارم خونه فامیل وهمسایه اینا نمیرم فضای مجازی هم دوست ندارم از بچگی عادت کردم به سوزن دوزی بلوچی ،درس خوندن ،تلویزیون دیدن دلم میخواد کلاس کامپیوتر ورانندگی وکلاس زبان برم اما شرایطش رو ندارم
♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️