2777
2789
عنوان

دوستان احساس نمی کنید برنامه ها وسریال های تلویزیونی یک جوری شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فیلم و سریالای خارجی تماشا کنین، هم متنوعن هم سرگرم کننده

من از سریال های خارجی مثلاً دوران کهن رو دوست داشتم که فکر نکنم دیگه نشون بدن یا دایره تجسس ،متاسفانه کد تایید تلگرام برام نمیاد تا فیلم دانلود کنم برنامه فیلم جو هم باید آپدیت بشه تو تلگرام 

♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️

مامان من تازگیها زده تو کار سریال کره ای 

معمولا صحنه های بد هم نداره تازه اگه ایران دوبله کنه و تو اینترنت باشه سانسور هم میشه واسه تنوع اونارو هم ببین 

من خودم مستند هم خیلی دوست دارم در مورد نجوم و ماورا و زمین شناسی و حیوونا و جنایی و ....

باورت میشه دلخوشیم فقط یوسف پیامبر و این نی نیسایت😔

آخه نی نی سایت هم تاپیک خوب نداره الان 

♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️
من از سریال های خارجی مثلاً دوران کهن رو دوست داشتم که فکر نکنم دیگه نشون بدن یا دایره تجسس ،متاسفان ...

یه اپلیکیشن هست به نام دلفان که از همین گوگل دانلود میشه، تمامی سریال و فیلم هارو داره کاملا رایگان

مامان من تازگیها زده تو کار سریال کره ای معمولا صحنه های بد هم نداره تازه اگه ایران دوبله کنه و تو ا ...

من آبجیم مستند دوست داره همیشه قبلاً میدید الان شبکه مستند هم برنامه های قشنگ نداره 

یه اپلیکیشن هست به نام دلفان که از همین گوگل دانلود میشه، تمامی سریال و فیلم هارو داره کاملا رایگان

نه دلفان پولی هست دانلودش کردم اشتراک داره ماهی چهل هزار

از همه چرت و پرت تر شبکه پویاعه محض رضای خدا یه دونه کارتون به درد بخور هم نداره با اون مجری های مسخ ...

آره حداقل شکارچیان اژدها رو نشون بده 

برای دانلود کردن پولیه، اگه بخوای آنلاین ببینی رایگان

مرسی قشنگم ♥️ من اینترنت صبحانت دارم میتونم راحت استفاده کنم تا ساعت یازده 

تلوزیون بی محتوانمایش خانگی مبتذل و مستهجن😔

آره فقط دارن پول رو حیف می کنن درصورتی که بقیه کشورها فیلم درست میکنن ومیفروشن  ودرآمدزایی میکنن

براشون انیمه ژاپنی بذار شبکه پویا چیه من خودم بچگیام شبکه پویا نمیدیدم از بس که بد بود انیمیشن خارجی ...

من مجردم عزیزم تنها تصمیم درست زندگیم این بود که ازدواج نکردم ولی حسرت بچه تو دلمه 

و حول محور فرزند اوری شده حتی پیام های بازرگانی😐

شرایط جامعه حتی واسه ما بزرگا مناسب نیست چه برسه به بچه ها کاش یک فکر اساسی وبزرگ کنن