کلأ برنامه ها وسریال های تلویزیون بد شدن برنامه ها آبکی ،سریال ها تکراری،سینمایی ها هم داغون اصلأ قابل مقایسه با قبل نیست نوزده شبکه هست سریال طنزشون فقط نون خ هست بیشتر دلم واسه بچه ها می سوزه اصلأ کارتون وبرنامه جالب شبکه پویا نداره قبلاً اینقدر شبکه ها برنامه های خوب ومتنوعی داشت ما نمی دونستیم کدوم شبکه رو نگاه کنیم الان یک دور تلویزیون رو روشن می کنیم همه شبکه ها رو می زنیم بعد ناامیدانه تلویزیون رو خاموش میکنیم ،خیلی خیلی خیلی سلیقه ایی شده تلویزیون تمام شبکه ها برنامه وسریال وسینمایی هاشون تو یک محور هست کاش مثل قبل بشه
♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب فیلم و سریالای خارجی تماشا کنین، هم متنوعن هم سرگرم کننده
من از سریال های خارجی مثلاً دوران کهن رو دوست داشتم که فکر نکنم دیگه نشون بدن یا دایره تجسس ،متاسفانه کد تایید تلگرام برام نمیاد تا فیلم دانلود کنم برنامه فیلم جو هم باید آپدیت بشه تو تلگرام
♥️بامنی که تنها تفریحم تو زندگی کامنت خونی اینستاست بد صحبت نکنید قلب من خیلی ضعیفه ♥️