2777
2789
عنوان

فعالیت مردها در این سایت

768 بازدید | 74 پست

سلام به همه دوستان

نظر شما در مورد اینکه مردها در این سایت فعالیتداشته باشند چیه؟

من پسری هستم ۲۳ ساله اهل تهران و چون اینجا مطالب در مورد زناشویی و زندگی به شیوه صحیح هست خیلی از مطالبش استفاده میکنم، چون اطلاعات عمومی خوبی داره ، ولی خانما تا میفهمن خانم نیستی برخورد بدی دارن ببخشید اینجا یه سایت عمومیه باشگاه یا ارایشگاه زنونه نیست که بخایید انقدردبی ادبانه برخورد کنید متاسفانه یکی از حساب های کاربریم که قدیمی بود رو بخلطر گزارش چنتا از کاربران از دست دادم

بنده کاملا حریم خصوصیو رعایت کردم به هیچ کس اهانت نکردم کاملا با ادب و اجتماعی بر خورد کردم ولی بعضیا انگار که زامبی اومده ت جمعشون گفتم که فقط به خاطر اطلاعات عمومی خوب و واقعی که بیشتر به زندگی روزمره هست در این سایت هستم آن هم با هویت درست وگرنه میشه با اسم و فامیل دخترونه هم وارد شد چه کسی میدونه پشت این اکانت کی هست ...

خب نظرتون چیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بدتر از ارايشگاه زنونس

خانما اينجا از مشكلات شخصي و بيماري هاشون ميپرسن كه خيلي خصوصيه

يعني شماها براي اطلاعات جمع كردن كارتون به ني ني سايت افتاده!!!؟

گوگل بهتون اطلاعات كافي رو نميده!

چقدر شرم آوره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بودنشون اشکال نداره

بعضیاشون مث خاله زنکا میان تو بحثای زنونه اظهار نظر میکنن

آدم زورش میگیره

ولی با شخصیتم توشون هست

همه مث هم نیسن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

من یکی در صورتی که تو تاپیک هایی ک زنونن (مثل زایمان و اینجورچیزا)دخالتی نکنن مشکلی ندارم...

چون فضای مجازی محدودیتی نداره..

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

من به شخصه بنا بر هر دلیلی با حضورشون مخالف هستم

اگر هم اطلاعات عمومی گزاشته میشه قطعا اکثر اون اطلاعات برای خانم ها هست چون اینجا دورهمی برای اکثر خانم های باردار و شیرده هست

پس دونستن این اطلاعات برای آقایون بیهوده هست