2777
2789
عنوان

فعالیت مردها در این سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 74 پست

از ديد بنده هيچ مشكلي نداره حداقل اقايوني كه بيشترين دردو دل خانم هارو ميبينن درس عبرت بشه ببينن مشكل خانم ها اساسا از كجاست!اي كاش اقايونم تعداد زيادي بودن تاپيك ميزدن ببينيم اونا مشكلشون از چيه اينطوري كمك بزرگي به هم ميكرديم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کاربر گرامی من مدیر اینده سایتم😎 حضور کاربر مرد تا زمانی که حد و مرز ها رعایت بشه. و وارد تا ...

کو ممد لیلی به همین زودی فروختیش به اتیش

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
کو ممد لیلی به همین زودی فروختیش به اتیش

اتیش دختره عشقم😢😢😢

فردا باز امضای ممد طوری میذارم😆😆

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
اتیش دختره عشقم😢😢😢 فردا باز امضای ممد طوری میذارم😆😆

میدونم اتیش کیه عزیزم میشناسمش😆😆 ممد شده یه برند لیلی یعنی ممد

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
میدونم اتیش کیه عزیزم میشناسمش😆😆 ممد شده یه برند لیلی یعنی ممد

عزیزمی 😍😍😍😍😍

😆😆😆😆😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
ی مثال از تاپیکی برنید که برای ی مرد مفید باشه؟ ریپلای نکن برادرم  شما تا صبح توضیح بدی باز ه ...

تغذیه و مراقبت های قبل‌و بعد بارداذی‌بدرد شوهر یه خانوم نمیخوره؟

واقعا باید بره بمیره اون زن که شوهرش نگرانش نباشه و یا ت اینجور مسائل که دو طرفه هست هم مرد هم زن ، مرده هیچگونه سر رشته ای نداشته باشه....

سلام به همه. به نظرم اگه بدونن که خانوما با چه استرس ها و مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنن قطعا درآینده میتونن همسر بهتری برای خانومشون باشن.اینکه بدونن وقتی هورمونهای زنانه بهم میریزه اعصاب خانوم تعطیل میشه،خب این مواقع یاد میگیرن که کوتاه بیان و ناز خانومشون رو میکشن.اینکه خانوما توی 9 ماه بارداری با هر آزمایش و تکون خوردن یا نخوردن بچه میرن اون دنیا و برمیگردن باعث میشه شوهر بهتری باشن. اینجوری خانواده های آرومتر و جامعه شادتری داریم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تغذیه و مراقبت های قبل‌و بعد بارداذی‌بدرد شوهر یه خانوم نمیخوره؟ واقعا باید بره بمیره اون زن که شوه ...

پس من بايد برم بميرم😂😂😂😂

خـــــدا معجزه كــرد انسان را آفــريد ...                                         ما معجــزه كنيم انسان بمانيم!!!
سلام به همه. به نظرم اگه بدونن که خانوما با چه استرس ها و مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنن قطعا درآینده ...

یعنی واقعا افرین دارین با این دید بازتون بخدا منم اینارو میگم ت گوش این جماعت نمیره 

خب همینایی که گفتیو خیلیاشو از اینجا میشه فهمید