2777
2789
عنوان

فعالیت مردها در این سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 74 پست
بله معلومه از طرز صحبتون😕

ای خدا باز شروع شد، طرز صحبتم چشه، حتما باید باهاتون با بی ادبی حرف بزنم، چتونه راه میرین یقه میگیرین، باشه تو خوبی

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
خواهرم هزار بار همینا رو گفتم ریختن سرم که چرا دوست دارین جامعه رو دوقطبی کنین؟ جو اینجا اکثر موارد ...

من واقعا موندنم شوهر یه زن نباید بتونه زنشو درک کنه ؟ بله اونایی هم که نتونستم بخاطر عدم آگاهی هست

پس اگر اینطوریه الانم این یه پست مرده زنا چیکار میکنن؟

باید مردها نظر میدادن

بعدشم الان کانالی که زده میشه گفته میشه رورد خانمها ممنوع میری میبین ۶۰ درصد خانومه وارد شده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کاربر گرامی

من مدیر اینده سایتم😎

حضور کاربر مرد تا زمانی که حد و مرز ها رعایت بشه. و وارد تاپیکهای زنانه نشن.موردی نداره.

ضمن تبریک عضویت خواهشمندم الفاظی به کار نبرید که باعث کدورت بشه😎

خوش اومدید🌹

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
من واقعا موندنم شوهر یه زن نباید بتونه زنشو درک کنه ؟ بله اونایی هم که نتونستم بخاطر عدم آگاهی هست ...

ی مثال از تاپیکی برنید که برای ی مرد مفید باشه؟

ریپلای نکن برادرم 

شما تا صبح توضیح بدی باز هم من ارتباط سایت بارداری و مرد تو کتم نمیره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

لیلی😒

مثلا مدیر خوبیم😆

مدیر شدم همه قطع دسترسی ان عچقم😆😆

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
واقعا منطق اونایی که میگن کی گفته این سایت  فقط برای خانم ها هست و آقایون حق ندارن بیان رو درک ...

بی بی چک مثبت. تاخیر قاعدگی . شیردهی.  سزارین بهتره یا طبیعی . جاری خواهرشوهر مادرشوهر 

اینا زو نگفتی خواهر 😂😂

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
ی مثال از تاپیکی برنید که برای ی مرد مفید باشه؟ ریپلای نکن برادرم  شما تا صبح توضیح بدی باز ه ...

دقیقا . آفرین .موافقم کاملا .

اون مثال حموم زنونه هم عاااالی بود

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
بی بی چک مثبت. تاخیر قاعدگی . شیردهی.  سزارین بهتره یا طبیعی . جاری خواهرشوهر مادرشوهر  ا ...

اینا برای اقایون خیلی اموزندست😥😥

ای قربون شوهرم برم من😍😍

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من واقعا موندنم شوهر یه زن نباید بتونه زنشو درک کنه ؟ بله اونایی هم که نتونستم بخاطر عدم آگاهی هست ...

اگه این چیزا مد نظرتون هست من پیشنهاد میکنم تو سایت همدردی عضو بشید خیلی تخصصی تره و خیلی هم نظارت دقیقی رو اظهارنظرا هست. 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
😂😂😂خدا نکشتت  اخرش خود خانم تهرانی بیرونت میکنه ها

😂😂😂😂

مونا دیگه باید دفتر مفتراشو جمع کنه😎

میز مدیریت منتظرمه😆