2777
2789
عنوان

موی پسرونه زیر مقنعه

40 بازدید | 4 پست

ضایع میشه نه؟ 😂😑

پشت سرت صاف میشه

جلو هم یه طوریه

دلم میخواد کوتاه کنم ولی چکار کنم

برا دانشگاه یه جوری موهام بزنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه محجبه ای که اصلا معلوم نمیشه اگر که موهاتو بیرون میذاری هم فقط قسمت جلوشو بیرون میذاری دیگه بازم ...

نه بیرون نمیذارم زیاد

یه بند انگشتم نمیشه بیرونن

اوم نمیدونم واقعا گیر کردم

آخه از پشت ک صافه فک میکنم زشت میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ددی آرتا 😐🤣

😂😂 نه ببین من از بچگی دوس داشتم پسرونه بزنم

الانم خب دانشگاه میرم میگم زشت میشه نزنم

کلا همیشه آرزوم بوده یه بار پسرونه کوتاه کنم

😂😂 نه ببین من از بچگی دوس داشتم پسرونه بزنمالانم خب دانشگاه میرم میگم زشت میشه نزنمکلا همیشه آرزوم ...

منم ی بار رو آرزو داشتم ولی مامانم میگه نه تو فرهنگ ما خوب نیس از این کار ها و... همون سال دختر عتیقه ی عمم دقیقا همون مدل کوتاه کرد 😐

امشو شووشه لیپک لی لی رونه