2777
2789
عنوان

چقدر همه لوکس شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 54 پست
افرین به ادم باهوش ❤️❤️❤️❤️❤️❤️موندم چرا حمله میکننبعد موندم چرا میگه تو چش فلان نداری کاش همه مث من ...

نمیگیرن منظور آدمو فقط میخوان ی حرفی بزنن ک مثلا بگن خیلی متوجه هستن🤦🏻‍♀️

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اون میگیه چییکارش کنم خیلی خفن به نظر برسم میره آیفون قسطی میخره با اینکه تو نمیدونی فک میکنی ...

حاجی داره به من توهین میکنه میگ تو چشم نداری ببینی درحالی که حرف تو حرف منه

کجا حرف اونو تایید میکنی

میشه بفرمایید شما کجای ایران رفتین والا گاهی احساس میکنم ایرانی که من توشم با ایرانی که بقیه میگن فر ...

فکر کنم اینا نسخه کرک شده یا پریمیوم دارن.

میگه کسب اطراف من ماشین قسطی نمیخره😂😂 کجا بزرگ شده؟ توی یه کندو با افراد گزینش شده؟ مگه میشه آدمی که اونقدر بالغ باشه که تو جامعه حضور پیدا کنه این چیزا رو ندیده باشه؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

برو عزیز من هروقت بزرگ شدی و فهمیدی تو جامعه واقعا چه خبره بیا با من صحبت کن.

خوش اومدی دوست عزیز

لطفاً تبادل نظر تو این تاپیک تموم کن و بفرمایید برید براتون اینجا مناسب نیست

میشه بفرمایید شما کجای ایران رفتین والا گاهی احساس میکنم ایرانی که من توشم با ایرانی که بقیه میگن فر ...

والا منم الان دارم نگاه میکنم احتمالا ایران نیستم😂😐

اینکه اطراف شما آدمهای این سبکین خیلی خوبه 😅

ولی خب همه لزوما این نیستن 

فشاری نیست ؟من خودم شاهدم پدر و مادرم سالهاست دارن زحمت میکشن برامون ،خرجمون میکنن ،لباسای مارک میخرن برامون چون صرفا نمیخوان بچه هاشون حسرت چیزی به دلشون بمونه ،خودخواسته ست نه اینکه خودمونم بخواییم ...

و میبینم چقدر فشار روشونه ...

چقدر عجیبین ،خیلیا همین چیزا رو هم ندارن تو جامعه ،کجا زندگی میکنین ؟

You're all the things I've got to remember

عقل ی سریا قد نمیده ک همون قسطی خریدن هم *پول*میخواد 

انگار قسطی یعنی رایگان 

چ خوب ک قسطی خریدناتون رایگانه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عقل ی سریا قد نمیده ک همون قسطی خریدن هم *پول*میخواد انگار قسطی یعنی رایگان چ خوب ک قسطی خریدناتون ر ...

اونی که مرفه باشه چک می‌کشه یه جا میده. نمیره زیر بار قسط‌های چند ده ساله با بهره‌های آنچنانی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دقیقااا خبر نداره از شرایط ماشین قسطی فقط میخواد ی چیزی بگنمیدونم چرا داره ایقد فشار میخورهخب ظاهر م ...

والا همینو بگو چشه واقعاً ؟😐😂خب مردم میگن فشار کو فشار من نمیبینم بعد میگ چشم دیدن نداری 

فکر کنم اینا نسخه کرک شده یا پریمیوم دارن.میگه کسب اطراف من ماشین قسطی نمیخره😂😂 کجا بزرگ شده؟ توی ...

همه هم چندبار ازشون پرسیدن که کجا رفتن که همه ماشینا لوکس و لباسا برند بوده

کاش بگن این ایران کجاس ما هم بفهمیم🥴

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
فکر کنم اینا نسخه کرک شده یا پریمیوم دارن.میگه کسب اطراف من ماشین قسطی نمیخره😂😂 کجا بزرگ شده؟ توی ...

خارج شو دوست عزیز شما واقعا حالت و روانت بهم ریختس🤔نرمال و اسوده به نظر نمیرسی

همه هم چندبار ازشون پرسیدن که کجا رفتن که همه ماشینا لوکس و لباسا برند بودهکاش بگن این ایران کجاس ما ...

آره منم مشتاق شدم ببینم این ایران رو.

دلم می‌خواد درباره مسائل دیگه‌اش هم بدونم. مثلا اینکه حداقل حقوق و خط فقر در اون یکی ایران چقدره و نرخ تورم چنده و ارزش پول ملیش به چه صورته. ای کاش استارتر روشنگری کنه. شاید تو ایران ایشون واقعا رفاه واقعی و نه اسمی و ظاهری وجود داشته باشه.