2777
2789
عنوان

چقدر همه لوکس شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 54 پست
اونی که مرفه باشه چک می‌کشه یه جا میده. نمیره زیر بار قسط‌های چند ده ساله با بهره‌های آنچنانی.

و اونی ک پول نداشته باشه همون قسط چنده ده میلیونی روام نمیتونه بده چون تو خرج چیزای بدیهیش و قسط های اجباریش مونده و دیگ پولش ب آیفون و ماشین مدل بالا قسطی و.... نمیرسه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
خارج شو دوست عزیز شما واقعا حالت و روانت بهم ریختس🤔نرمال و اسوده به نظر نمیرسی

مگه با تو حرف زدم که بهت فشار میاد دوست عزیز؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اطراف شما آدمهای این سبکین خیلی خوبه 😅ولی خب همه لزوما این نیستن فشاری نیست ؟من خودم شاهدم پد ...

من ندیدم کسی نداشته باشه 🤷🏻‍♀️ احتمالا ایرانیا خیلی پولدار تر از چیزین که فک میکنی🫣

و اونی ک پول نداشته باشه همون قسط چنده ده میلیونی روام نمیتونه بده چون تو خرج چیزای بدیهیش و قسط های ...

شما مثل اینکه خبر نداری یک جماعت زیادی کارمند هستن و زندگیشون داره با قسط و وام می‌چرخه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من ندیدم کسی نداشته باشه 🤷🏻‍♀️ احتمالا ایرانیا خیلی پولدار تر از چیزین که فک میکنی🫣

نه عزیزم ...

همه اینجوری نیستن ،هستن یه سریا که واقعا درآمد و ملک و ... زیادی دارن ولی همه نیستن واقعا 

You're all the things I've got to remember

گرون قطعا لباس برند ایرانی نیست😃

خب شما چرا نمیگی که از کجا میفهمی لباسا برنده با اینهمه های کپی؟

یا اینکه رفتین قسمتای مرفه نشین تهران

یا من نمیتونم قبول کنم حرفتونو که میگین لباسا همه برند خارجی بوده 

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️