2777
2789
عنوان

چقدر همه لوکس شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 54 پست
شما چطوری از بیرون میفهمی که برند لباسشون چیه؟قبول دارم که سلیقه عمومی بهتر شده ، حداقل تو شهرای بزر ...

اینکه چطوری میفهمم نمیتونم بگم چون برچسب میخورم ولی همون اراستگیشونم گرون تموم شده 

لباسای عادی نمیبینم

من حقیقتا ی استدلال دارم اونایی میبینی خیلی لباس خوب میری کافه رستوران شلوغه و اینا به نظرم طرف 100 ...

موافقم شایدم همینه

شایدم بعضیا به خودشون میرسن کیس پولدار تر جذب کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چشم دیدن یه ماشین قسطی که مردم خریدن هم ندارید؟ ماشین مناسب و امن داشتن از بدیهیات زندگیه. از ک ...

تازه ماشینا هم خوبا اکثرا چینیه ، بنز و بی ام و نیست که

چینیا هم ظاهر خوبی دارن ، ولی همونا هم کیفیتشون خوب محسوب نمیشه

و جااااااالب تر اینکه همون چینیا هم ملت باید چند برابر قیمت اصلیش بخرن اونم با سود و بهره😐

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
دقیقا دقیقا 😂😂😂😂😂 حتی مناطق پایینم بری خیلی بیشتر بالاییا هزینه دارن میکنن

اتفاقا به مامانم میگم مردم تفریحشونو دارن باشگاهشونو میرن به پوستشون میرسن لباس خوب میپوشن اخرشم پول دارن

شاید بقیه بگن کار میکنن ولی خب مگه میشه

تازه ماشینا هم خوبا اکثرا چینیه ، بنز و بی ام و نیست کهچینیا هم ظاهر خوبی دارن ، ولی همونا هم کیفیتش ...

ببین دیگه کیفیت زندگی ما چقدر پایین اومده که لباس آراسته و ماشین چینی سوار شدن میشه لوکس⁦🤦🏼‍♀️⁩😑

واقعا کسی که درکش از دنیا از یک بچه پنج ساله بیشتر باشه می‌فهمه ما جامعه لوکس و ثروتمندی نداریم. قطعا یک اقلیت ثروتمند بی‌درد داریم. ولی اکثر مردم جامعه قشر متوسط هستن و به شدت درگیر مسائل اقتصادی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

والا چشم دیدن یه ماشین قسطی که مردم خریدن هم ندارید؟ ماشین مناسب و امن داشتن از بدیهیات زندگیه. از ک ...

خوبی؟

چشم دیدن ندارم؟ 

شماهم حالت خوب نیست چرا فک میکنی همه ماشینشون قسطیه الان فشار ناراحتیتو که از اطرافیانت داری سر من خالی نکن 

سر یه تاپیک اینطوری حمله میکنی به طرف خدا به داد اطرافیانت برسه چه اخلاق زشتی داری 

ماشین قسطیت مبارک خودت باشه من دورو برم کسی قسطی ماشین نمیخره خانم

اسی داره از ظاهر میگ

اینک ظاهرشون پولدار میزنه 

ی سریا تو این تاپیک نمیدونم چرا بهشون فشار اومده

البته معنای پول داشتن برا هرکس متفاوته، خداروشکر ک ایقد اینجا پول دارن ک پولداری رو فقط ب بنز داشتن میبینن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
تازه ماشینا هم خوبا اکثرا چینیه ، بنز و بی ام و نیست کهچینیا هم ظاهر خوبی دارن ، ولی همونا هم کیفیتش ...

عزیزم من فرق ماشین چینی بدرد نخور یعنی از ماشین خوب نمیفهمم؟

اینکه چطوری میفهمم نمیتونم بگم چون برچسب میخورم ولی همون اراستگیشونم گرون تموم شده لباسای عادی نمیبی ...

منم تو همین ایران زندگی میکنم و بین همین مردم

ولی چیزی که شما میگی رو ندیدم.

دیگه نمیدونم گرون از نظر شما چیه

دقیقا اون میگیه چییکارش کنم خیلی خفن به نظر برسم میره آیفون قسطی میخره با اینکه تو نمیدونی فک میکنی نقد داده یا مثلا فیکش اتفاقا پولدارا خیلی شوآف نمیکنن معمولا با اون ماشین اصلیشون نمیان بیرون خیلی تجمل گرا نیستن مثلا ی لباس ساده میپوشن ولی گرونه ولی تو فکر میکنی ارزونه بعد اونی که لباس جلف پلنگی پوشیده فک میکنی خیلی گرون خریده بعد از رو ظاهرم معلومه برای ی سری ها مثلا یکی دکتر باشه معمولا عمدتا از قیافش معلومه ی آدم با پرستیژی هست

اسی داره از ظاهر میگاینک ظاهرشون پولدار میزنه ی سریا تو این تاپیک نمیدونم چرا بهشون فشار اومدهالبته ...

افرین به ادم باهوش ❤️❤️❤️❤️❤️❤️موندم چرا حمله میکنن

بعد موندم چرا میگه تو چش فلان نداری 

کاش همه مث من چشمو دل سیر بودن دارم میگم اون فشاری کع میگن کو😂😐ظاهرا که اوکیه

خوبی؟چشم دیدن ندارم؟ شماهم حالت خوب نیست چرا فک میکنی همه ماشینشون قسطیه الان فشار ناراحتیتو که از ا ...

برو عزیز من هروقت بزرگ شدی و فهمیدی تو جامعه واقعا چه خبره بیا با من صحبت کن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیزم من فرق ماشین چینی بدرد نخور یعنی از ماشین خوب نمیفهمم؟

میشه بفرمایید شما کجای ایران رفتین 

والا گاهی احساس میکنم ایرانی که من توشم با ایرانی که بقیه میگن فرق داره🙄😐

خوبی؟چشم دیدن ندارم؟ شماهم حالت خوب نیست چرا فک میکنی همه ماشینشون قسطیه الان فشار ناراحتیتو که از ا ...

دقیقااا 

خبر نداره از شرایط ماشین قسطی فقط میخواد ی چیزی بگ

نمیدونم چرا داره ایقد فشار میخوره

خب ظاهر مردم برا خلاف گفته هاشون واقعا خوبه ، منم برام عجیبه مثل شما

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙