2777
2789
عنوان

چقدر همه لوکس شدن

327 بازدید | 54 پست

همه برند پوش، ماشینای خفن هیچکس هم ندیدم از بی پولی مگر الکی زبونی ناراحت باشه

پس چرا میگن فشار فلان رو جامعه 

کدوم فشار دقیقا 🫩خوشحالم میبینم مرفه شدن مردم ولی اون فشاره کو 🙄 که پسراهم بهانش کردن برا گردن نگیری طرفشون بعضی زنا هم بهانش کردن برا ازدواج با متاهلا

اینایی که چنین زندگی رو که میگی دارن چند سالشونه؟ چند ساله دارن برای زندگی تلاش می‌کنن و زحمت می‌کشن؟ وضعیت خانوادگی‌شون از ابتدا چطور بوده؟ در خانواده مرفه به دنیا اومدن یا خیر؟

فکر کنم شما دلتون می‌خواد مثل کبک سرتون زیر برف باشه وگرنه امکان نداره کسی متوجه وخامت اوضاع برای جوانی که تازه وارد اجتماع شده، نشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه منظورت کیه؟؟

اگر منظورت شبکه های اجتماعی مثل اینستاست که باید بگم اونجا هیچکس بدبختی هاش رو نشون نمیده اصلا خود سازنده‌ی اپ گفته برای به اشتراک گذاشتن لحظات خوب ساخته شده.

پس زیاد تحت تأثیر اون محیط ها قرار نگیر.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

شما تو چه کشوری زندگی میکنی؟ بگو ماهم بیایم

فکر کنم ما نسخه اشتباهی ایران رو دانلود کردیم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اینایی که چنین زندگی رو که میگی دارن چند سالشونه؟ چند ساله دارن برای زندگی تلاش می‌کنن و زحمت می‌کشن ...

والا الان بیرون نشستم دارم مردم تو خیابون میبینم همشون جونن همشونم لباسای عالی ،ماشینایی که رد میشن همین طور

ظاهراا که خیلی خوب شده🤷🏻‍♀️

والا منم هر وقت میرم بازار یا یه دوری میزنم تو شهر همینجورین بیشتریا

دقیقا دقیقا 😂😂😂😂😂 حتی مناطق پایینم بری خیلی بیشتر بالاییا هزینه دارن میکنن

والا الان بیرون نشستم دارم مردم تو خیابون میبینم همشون جونن همشونم لباسای عالی ،ماشینایی که رد میشن ...

شما چطوری از بیرون میفهمی که برند لباسشون چیه؟

قبول دارم که سلیقه عمومی بهتر شده ، حداقل تو شهرای بزرگ

ولی با لباسای معمولی و غیر برند هم میشه آراسته و مرتب بود.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

من حقیقتا ی استدلال دارم اونایی میبینی خیلی لباس خوب میری کافه رستوران شلوغه و اینا به نظرم طرف 100 میل در میاره خرجش برای خانواده مثلا بگم 70 میله 30 میل تهش میمونه میگه من هر چقدرم پس انداز کنم که نمیتونم مثلا خونه بخرم که یا ماشین خیلی خوب بخرم بذار لذت های روزمرگی رو ببرم مثلا برم غذای خوب بخورم برم سفر خوب برم ی ماشین به نسبت خوب بخرم تا نرفته بالاتر

والا الان بیرون نشستم دارم مردم تو خیابون میبینم همشون جونن همشونم لباسای عالی ،ماشینایی که رد میشن ...

والا چشم دیدن یه ماشین قسطی که مردم خریدن هم ندارید؟ ماشین مناسب و امن داشتن از بدیهیات زندگیه. از کی تاحالا شده لوکس بودن؟

مردمی هم که پولی که درمیارن و پس‌انداز می‌کنن اونقدر کم‌ارزشه که به درد هیچی نمی‌خوره ظاهر لوکس برای خودشون می‌سازن. لباس عالی نشانه ثروت نیست. اتفاقا تجمل‌گرایی نشانه جامعه فقیره. فقر که فقط گدای پابرهنه گوشه خیابون نیست.