2777
2789
عنوان

دختر داییم خیلی ازم تقلید میکنه

82 بازدید | 5 پست

مثلا مدل موهاش و مثل موهای من درست میکنه هر لباسی میگیرم عکسشو قایمکی میگیره همون و میره میخره 

مثلا بیو اینستایی که من گذاشته بودم دیدم اونم گذاشته 

خیلی رو مخمه  دوست ندارم یکی بامن ست باشه لباسام از چشمم میوفته 

مستقیم نمیتونم به روش بیارم ولی هزار بار گفتم هرکی برای خودش باید سلیقه و انتخاب داشته باشه چیزی که به یکی میاد ممکنه به یکی دیگه نیاد و ....

ولی از رو نمیره شما بودین چیکار میکردین

ولی باهاش برو بازار براش لباسشو انتخاب کن

و بگو ک چی بپوشه

😂🤭

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.