2777
2789

مادر و خواهر خواستگارم امروز اومدن خونه ما قبلا هم توی کافه همدیگه رو دیده بودیم. توی این جلسات آشنایی چه صحبتی باید گفته بشه؟

چون توی هر دو جلسه فقط حرفای روزمره گفته شده و هیچ صحبت جدی راجع به ما دو تا نگفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چیا باید بگی ولی وقتی قرار شد با خاستگارت حرف بزنی سعی کن برید بیرون از خونه مثلا کافه یا پاساژی که کافه داره و اینا هم اینکه  از رفتارش میفهمی طرف خسیسه یا نه و اینکه ببینی چشماش چقد میچرخن همم میبینی رفتارش با بقیه ادمها چه طوره و

نمیدونم چیا باید بگی ولی وقتی قرار شد با خاستگارت حرف بزنی سعی کن برید بیرون از خونه مثلا کافه یا پا ...

یه ماه و نمیه دایم حرف میزنیم ولی خانوادش انگار خیلی جدی نیستن

من با اون حرفامو زدم ولی نمیدونم توی جلسه مادرها با هم باید چی بگن

یه ماه و نمیه دایم حرف میزنیم ولی خانوادش انگار خیلی جدی نیستنمن با اون حرفامو زدم ولی نمیدونم توی ج ...

خب به خوود خاستگارت گفتی که دیگه جدی بیاین جلو ؟

یا پدرت یا مادرت بگو جدی بهشون بگن که اگه قبول کردن تاریخ نامزدی و اینا رو مسخص کنن که دیگه صلاح نیست این همه طول بکشه 

بگو مامان یا بابات بگه

خودم بپرسم؟ امروز پسره نیومده بودمادرش هم هیچ حرف جدی نزد فقط راجع به آب و هوا و...

اره عزیزم تا کی حاشیه برین.کم کم بپرس.مثلا بپرس آقا پسرتون کار و تحصلاتش تو چه زمینه ایه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خب به خوود خاستگارت گفتی که دیگه جدی بیاین جلو ؟یا پدرت یا مادرت بگو جدی بهشون بگن که اگه قبول کردن ...

هنوز حرف جدی زده نشده تاریخ نامزدی مشخص کنن؟

خب به خوود خاستگارت گفتی که دیگه جدی بیاین جلو ؟یا پدرت یا مادرت بگو جدی بهشون بگن که اگه قبول کردن ...

من بهش گفتم باید تصمیم جدی بگیرین و رفت با مامانش گفت 

مامان و خواهرش امروز اومدن خونه ما ولی هیچ حرف جدی زده نشد

اره عزیزم تا کی حاشیه برین.کم کم بپرس.مثلا بپرس آقا پسرتون کار و تحصلاتش تو چه زمینه ایه

اینا رو که قبلا با خود پسره حرف زدم و ازش پرسیدم 

سوالم اینه که مامانش امروز تو خونه ما باید چه حرفی میزد و چه سوالاتی از من میپرسید چون فقط حرف روزمره میزد

مامانم میگه وقتی اینا هیچ حرف جدی راجع به شما دو تا نمیزنن من چی بگم

اینا رو که قبلا با خود پسره حرف زدم و ازش پرسیدم سوالم اینه که مامانش امروز تو خونه ما باید چه حرفی ...

نمیدونستم.اگه با هم اکی هستین خب باید در مورد رسمی کردن رابطه صحبت میکرد راضی به ازدواجتون هستن؟

آقا پسر چکاره هستن؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖