2777
2789
عنوان

خانم های باتجربه در ازدواج لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 44 پست
شاید مادر اون نخواد جدی حرف بزنه پای ایندت درمیون مادرت شروع کننده باشه

مامانم هیچی نمیگه گفت مگه رو دست موندی وقتی اینا حرف نمیزنن من چی بگم

بنظرت بگن مامانم به مامانش زنگ بزنه اگه از طرف ما باشه بد نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به مادرت بگو سر حرف باز کنه بعد خودت حرفهای مهم بزن

من قبلا باهاش حرف زدم خود پسره که امروز نبود من چی بگم آخه؟ از مامانش بپرسم یا به مامانه بگم برنامتون چیه؟

من قبلا باهاش حرف زدم خود پسره که امروز نبود من چی بگم آخه؟ از مامانش بپرسم یا به مامانه بگم برنامتو ...

نمیدونم والا شاید مامانش تجربه خواستگاری رفتن نداره باید پسره به مادرش بگه حالا شما سر حرف باز کنین چه اشکال داره بگین برنامتون چیه 

مامانم هیچی نمیگه گفت مگه رو دست موندی وقتی اینا حرف نمیزنن من چی بگمبنظرت بگن مامانم به مامانش زنگ ...

برا چی زنگ بزنه هدف روشنایی تو با مادر پسر بود که استان شدین بقیشو خودتون دوتایی قرار بزارین همو ببینین

برا چی زنگ بزنه هدف روشنایی تو با مادر پسر بود که استان شدین بقیشو خودتون دوتایی قرار بزارین همو ببی ...

آخه من نمیدونم اصلا نظر مادرش چیه؟

تا کی باید با پسره قرار بذارم؟ بعدش راجع به خیلی مسائل صحبت کردیم و توافق داریم ولی خانواده ها فعلا نظر ندادن

میگم یه موقع نزنه زیرش و بگه خانوادم راضی نیستن؟

آخه من نمیدونم اصلا نظر مادرش چیه؟تا کی باید با پسره قرار بذارم؟ بعدش راجع به خیلی مسائل صحبت کردیم ...

آشنایی سنتی اگه اره که خانواده مخالف بودن باید قبل حرف زدن شما اعلام میکردن 

ممکن اون دو جلسه ای که با مادرش قرار گذاشتیم مادرش تورو زیر نظر گرفته ببینه تو بیرون چجوری پیشینی چجوری حرف میزنی چه برخوردی داری 

آشنایی سنتی اگه اره که خانواده مخالف بودن باید قبل حرف زدن شما اعلام میکردن ممکن اون دو جلسه ای که ب ...

نه سنتی نیست من و پسره از طریق یه واسطه آشنا شدیم و چند جلسه حرف زدیم بعد رفت به مامانش گفت 

حرف زدن مامامانش با مامان من مثل این بود دو تا خانوم تو مسجدی جایی کنار هم نشستن و دارن حرف میزنن راجع به آب و هوا و....

پس اگه اینطور خانواده شاید راضی نباشبرخورد مادرش با تو و مادرت چجوری بود؟

خوب بود

اگه ناراضین پس چرا بعد قرار اول که مامانش منو دید امروز بازم اومدن خونمون؟

بنظرت ممکنه سرکاری باشه؟

خوب بوداگه ناراضین پس چرا بعد قرار اول که مامانش منو دید امروز بازم اومدن خونمون؟بنظرت ممکنه سرکاری ...

نه دیگه تا این حد هم نه 

بالا بهت گفتم مادر با خودش گفت من چی بگم دوتا جوون خودشون باید با هم حرف بزنن ولی میرم خودشون ببینم این دختر رفتارم برخوردش چجوریه اداب اجتماعی بلد هست یا نه

حرف میزنم ولی مطمئنم همون حرفای قبلی رو میگهمیترسم سرکارم بذارن چون بخاطر اینا دو تا خواستگار دیگه ر ...

پس جدی باهاش حرف بزن یا بگو خانوادت صحبت کنن تکلیفتو بدونی اول فکر خودت باش

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم