2777
2789
عنوان

خانم های باتجربه در ازدواج لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 44 پست
نمیدونستم.اگه با هم اکی هستین خب باید در مورد رسمی کردن رابطه صحبت میکرد راضی به ازدواجتون هستن؟

هیچی نمیگن اصلا حرف نمیزنن 

دیروز از خواستگارم پرسیدم میگه مامانم ازت خوشش اومده ولی چرا هیچ حرفی نمیزنه

مامانم هم گفت وقتی اینا اصلا حرفی راجع به شما دو تا نمیزنن من چی بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیگن اصلا حرف نمیزنن دیروز از خواستگارم پرسیدم میگه مامانم ازت خوشش اومده ولی چرا هیچ حرفی نمی ...

درست میگه.خب به اقا گفتی چی میگه؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
درست میگه.خب به اقا گفتی چی میگه؟

امروز اومدن و من هنوز با پسره حرف نزدم 

بنظرت رفتار مامانش نرماله؟ اگه از من خوشش نیومده بعد قرار اول چرا امروز بازم اومدن خونه ما؟

امروز اومدن و من هنوز با پسره حرف نزدم بنظرت رفتار مامانش نرماله؟ اگه از من خوشش نیومده بعد قرار اول ...

شاید دلش میخواد خودش باهاتون بیشتر رفت و امد کنه بعد.بنظرم با خواستگازت حتما صحبت کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
شاید دلش میخواد خودش باهاتون بیشتر رفت و امد کنه بعد.بنظرم با خواستگازت حتما صحبت کن

حرف میزنم ولی مطمئنم همون حرفای قبلی رو میگه

میترسم سرکارم بذارن چون بخاطر اینا دو تا خواستگار دیگه رو رد کردم

اینکه پسر استقلال داره درامدش چطوره اعتقاداتشون در مورد حجاب و اینا چطوره..اگه قراره بری پیش اونا زندگی کنی حد و حدود مشخص کن..درمورد مهریه و اینا..درمورد ازادیهایی که میخوای داشته باشی

مامانم میگه وقتی اینا هیچ حرف جدی راجع به شما دو تا نمیزنن من چی بگم

نمیشه که 

شما هم یک طرف ماجرا هستید به مامانت بگو اگه پسند کردید تا تکلیفشون مشخص بشه 

شاید اونا حرفی دارن که هنوز نتونستن بزنن

اینکه پسر استقلال داره درامدش چطوره اعتقاداتشون در مورد حجاب و اینا چطوره..اگه قراره بری پیش اونا زن ...

اینا رو با پسره حرف زدم و توافق داریم مشکل اینه که مادرش دو جلسه من و مامانمو دیده ولی هیچ حرف جدی راجع به ما دو تا نمیزنه فقط حرفای روزمره

نمیشه که شما هم یک طرف ماجرا هستید به مامانت بگو اگه پسند کردید تا تکلیفشون مشخص بشه شاید اونا حرفی ...

اونا هیچ جوابی از ما نخواستن فقط دو جلسه همدیگه رو دیدیم انگار مثلا دو تا خانم توی مسجد دارن حرف میزنن حرف جدی ردوبدل نشد