2777
2789
عنوان

تاحالا شده اکستون رفته باشه تو رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 26 پست
اتفاقا دیشب ساعتای ۳دیدم پیام داده با اینکه بعد کات وارد رابطه شده بود و مثل اینکه الان کات کرده :)) ...

نرسی

واسه چیته همچین ادمی

الان ک دختره رفت حوصلش سررفته معلومه میاد سمتت 

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو ک ارهولی نمیدونم چرا میخواد اذیتم کنه

چون تو به شدت باعث اذیت شدنش شدی و از لایه های عمیق روحیش دست بردی و عذابش دادی الان عقده کرده 

یعنی خیلی قبلاً دوستت داشته و خیلی تحت تاثیر رفتارهای تو بوده و تو اذیتش کردی 

چون تو به شدت باعث اذیت شدنش شدی و از لایه های عمیق روحیش دست بردی و عذابش دادی الان عقده کرده یعنی ...

من خیلی دوسش داشتم ولی اون هیچوقت باور نمیکرد

فکر کنم حق با شماست کلا توهم داره من خیلی اذیتش کردم ولی اصلا اینجوری نبود

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

من خیلی دوسش داشتم ولی اون هیچوقت باور نمیکردفکر کنم حق با شماست کلا توهم داره من خیلی اذیتش کردم ول ...

یه وقت میبینی که شما از روی پوست داشتن زیاد باعث اذیت شدن اون آدم شدی 

اون پسر هم تو رو خیلی دوست داشته که تا این حد تحت تأثیر تو بوده و هنوز بعد از گذشت این همه مدت رفته با یه نفر که تو رو اذیت کنه 

یعنی در واقع تو ناخودآگاه خودش شخص جدید رو داره با تو مقایسه می‌کنه 

و دنبال کسی بوده که بهتر از تو باشه تا اذیتت کنه 

در واقع تو کاری کردی که احساس کرده غرور و شخصیتش خورد شده و با این رفتار ها دنبال این هست که غرور خودش رو ترمیم کنه حتی شاید دنبال اذیت کردن تو نباشه دنبال این هست که غرور خودش رو ترمیم کنه ولی با استفاده از این روش 

یه وقت میبینی که شما از روی پوست داشتن زیاد باعث اذیت شدن اون آدم شدی اون پسر هم تو رو خیلی دوست داش ...

همه چیز تقصیر منه

یکبار دیگه هم این اتفاق افتاد ولی خیانت نبود یک هفته بود کات کرده بودیم یهو دیدم رفته تو رابطه باز همین چرندیات رو تحویلم داد یک هفته بعدش اسم دختره رو از بیوش برداشت به من زنگ زد منم مثل احمقا سنم کم بود دوسش داشتم بخشیدمش

ولی اینبار هم خیانت کرد هم طولانی تره

من اسیب دیدم نه اون

اون یه خودشیفته س ک فکر میکنه هرچی مشکل پیش اومده تقصیر منه هیچوقت اشتباهاتش رو قبول نمیکنه

الانم من 

گفتم پایدار

گفت هستیم

گفتم بیمار روانی

اینو فرستاد🥱

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

همه چیز تقصیر منهیکبار دیگه هم این اتفاق افتاد ولی خیانت نبود یک هفته بود کات کرده بودیم یهو دیدم رف ...

شما وقتی کات کردی و اون رفته با یه نفر دیگه خیانت محسوب نمیشه چون کات کردیم و تعهدی نسبت به شما نداره 

شما وقتی کات کردی و اون رفته با یه نفر دیگه خیانت محسوب نمیشه چون کات کردیم و تعهدی نسبت به شما ندار ...

میگم دیگه

دفعه قبلی اینجوری بود

اینبار یک هفته سرد برخورد کرد بعد کات کردیم دیدم بیو اسم یکی رو زده یعنی خیانت کرده

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

همه چیز تقصیر منهیکبار دیگه هم این اتفاق افتاد ولی خیانت نبود یک هفته بود کات کرده بودیم یهو دیدم رف ...

تقصیر خودت هست که اینجوری بهش جواب دادی باید با لحن رسمی فقط بهش میگفتی که براتون از خدا بهترین ها رو می‌خوام 

تقصیر خودت هست که اینجوری بهش جواب دادی باید با لحن رسمی فقط بهش میگفتی که براتون از خدا بهترین ها ر ...

اصلا دیگه حوصلشو ندارم

هرچی سعی میکنم فاصله بگیرم پیداش میشه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️