2777
2789
عنوان

شده احساس کنین خدا صداتونو نمیشنوه

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 21 پست

آره حتی باهاش دعوا کردم جیغ زدم و گریه کردم ولی باز برگشتم سمتش و دوباره ازش درخواست کردم چون آرومم می‌کنه و همیشه بهتر از چیزی میده بهم که میخوام

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره حتی باهاش دعوا کردم جیغ زدم و گریه کردم ولی باز برگشتم سمتش و دوباره ازش درخواست کردم چون آرومم ...

💔💔

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر کنی بدتره

باید صبوری کنی خدا بزرگه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

بله شده همین الان

هعععیییی

آخرشم خودش باید آروممون کنه‌ .. پس پاشم نمازمو بخونم🥲

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

چقد گریه کردم با کامنتت

قربون دلِ شکسته ات برم

امشب شب جمعه اس یه روضه بزار گوش بده بعدشم همه چیز رو بسپار به خودش و راضی باش مطمئن باش بهترین ها رو برات میخواد

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭