با ده میلیون نمیشه کاری کرد اونجوریم که گفتی انگار مدت هاست خودتو فراموش کردی پس فعلا اولویت رو بزار رو رسیدن به خودت تهش هرچی موند رو با پول های بعدی که میان به دستت جمع کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ۵۰ تومن دارم نمیدونم برم فیلر اینا بزنم رنگ مو کنم وسیله و لباس بخرم یا نه سال دیگه میرم خونه خودم فرش و مبل میخام کابینت میخام پکیچ میخام بدم طلا واسه سال دیگه خرج اونا کنم یا خرج خودم کنم موندم تو دوراهی
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
وضع مالی تون چطوره؟من خیلی فکر آینده بچه هامم، وضع مالی مونم متوسطه
متوسطه....برای آینده ی بچه هامون اول اینکه تازه ۸سالشه پسرم تا اون موقع کلی مونده بعدم ما شمالی هستیم از پدرامون ارث زیاد میرسه همونو میدیم به بچه ها...قرار نیست الان خودمون و بچه هامون رو تباه کنیم که آینده ی ندیده رو داشته باشیم.همین که به بچم خوش میگذره و الان خوشحاله و خواسته هاش برآورده میشه راضی هستم
صدرصد بخورم میرسیدم ی دست لباس برای خودم میگرفتم😭😭خوشبحال کسایی که گفتن ده تومن پولی نیست واقعا خوشبحالتون😭💔راستی اسی برات چند تا صلوات فرستادم توام برام دعا کن خیلی خیلی تو شرایط بدی ام 😭 💔 😭
لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟