2777
2789
عنوان

شام چیه علامت سواااال

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 48 پست

هیچی ناهار فردا رو کوفته گذاشتم یه کاکا هم درست کردم دیگه شامو منتظر میمونم شوهرم بیاد یه چی درسته کنه من دیگه نتوانم

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا هوا یخ نشه نمیچسبه😕😁😁

همین الانشم ما که شمال کشور نیسیتیم ولیییی قسمت مرکزی هستیم سوز داره هوا شبا و روزا معتدله یعنییییی میچسبههه😭

خداااا لازم شد حتما تو این هفته اش بخورم خودم که بلد نیستم بپزم😂🤦🏻‍♀️

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

مامان با خواهر بپزه برات 😁ما اهوازیم تازه هوا از گرمی درآمده

ای جانم جنوبیا خیلی خونگرمن🥹🎀

آره مامانم خیلی خوب میپزه مامان بزرگمم باید بگم حتما بپزه براممم😂🤦🏻‍♀️

سلامت باشین همیشه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

کشک مغز؟!؟!؟!؟!؟

بله 

مغز پسته آسیاب میکنیم یه مقدار تفت میدیم 

آب میریزیم زیرش کم میکنیم روغن پسته بیرون بیاد 

جدا سیرداغ و نعنا داغ درست میکنیم میریزیم روشون بعد چند دقیقه مزشون بره تو هم 

از اونطرف کشک محلی میسابیم غلیظ میریزیم داخلش وقتی که پسته روغن داد 

گرم میکنیم نون تیلیت میکنیم میخوریم 😋🫠