2777
2789
عنوان

داستان زندگیم و عکس خودم و شوهرم و بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 9484 بازدید | 222 پست
بازم خیلی بد نبوده عزیزم منکه همش 3 ساله ازدواج کردم حساااابی پشیمونم شوهرمم طلاقم نمیده شانسم یه پس ...

منم اولاش خیلی خیلی ناراضی بودم 

ما دوران عقدمون انقد دعوا میکردیم ک همه میفهمیدن حتی مادرشوهرم میومد طرف منو میگرفت از بس بچه بازی درمیاورد

سر کوچیکترین چیزا دعوای شدید و میگفت برو گمشو نمیخوامت و... 

بخدا خیلی ازش کشیدم اینجا خیلیارو نگفتم 

میدونم دوسم داره ولی اعصاب نداره اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم خیلی بد نبوده عزیزم منکه همش 3 ساله ازدواج کردم حساااابی پشیمونم شوهرمم طلاقم نمیده شانسم یه پس ...

انشالله  درست بشه من حتی خواستم از دستش خودمو بکشم 

ولی خب دیگه اینم قسمت من بود

الان خوب شده تقریبا ولی کاراشو یادم نمیره که تا مخالفش حرف بزنی زندگیرو جهنم میکرد برام

من اگ میگفتم طلاق فک کنم تاحالا خیلی وقت بود جداشده بودیم اون همش حرفشو میزد

حالا امیدوارم شوهرتوهم سر به راه بشه 

منم اولاش خیلی خیلی ناراضی بودم ما دوران عقدمون انقد دعوا میکردیم ک همه میفهمیدن حتی مادرشوهرم میومد ...

بازم خیلی بد نبوده 

گرچه هرکسی موقعیتی که داره برا خودش بدتره

ولی خب بازم....... 

همه پلها رو خراب نکرده یچیزایی برا برگشت باقی گذاشته 

بازم خیلی بد نبوده گرچه هرکسی موقعیتی که داره برا خودش بدترهولی خب بازم....... همه پلها رو خراب نکرد ...

اره بعدش برمیگشت و سعی میکرد ازدلم دربیاره حالا یا با کادو یا بردن بیرون رستوران و...

بزرگه 7 کوچکیه 3

آجی دیر اومدم تا اینجا خوندم و لایکت کردم. خدا حفظ کنع پچه هاتو و واست تندرست و سلامت نگه دارع و ب زندگیت برکت روزافزون بدع. میدونی رسمای الان با گذشتع فرق کردع. یادم رفت بگم من پسرم ببخشید. منم ب عشقم نرسیدم ، همدیگرو میخواستیم .ولی ازش دلخور نیستم چون ب نظرم ازدواج دختر با پسر فرق دارع، دختر چندتا گزینع ست و فرصت محدود پس مجبورع . ولی پسر شرایط بازتری دارع بخاطر همین ازش گلع مند نیستم و همیشع براش آرزوی خوشبختی کردم‌. گاهی زندگی رو بی دلیل  جدی میگیریم. زندگی سادست ، صدسال دیگع هیچکدوممون نیستیم.

با احترام

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
آجی دیر اومدم تا اینجا خوندم و لایکت کردم. خدا حفظ کنع پچه هاتو و واست تندرست و سلامت نگه دارع و ب ز ...

مرسی از نظرت

آره واقعا منطقیم نگاه کنی اینجوری میشه که شما گفتی