2777
2789

همیشه پاهاش بو میده اصلا تا حالا ندیدم از سر کار که اومد پاهاشو بشوره با همون جورابا و لباسای کثیف جلو تلوزیون دراز میکشه رخت خوابش بوی بدی میده ولی مامانم کنارش میشه با لذت چایی و غذا میخوره🤢

من داداش ندارم همیشه فک میکنم همه مردا اینطوری هستن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

😂😂😂😂

خیلی پسرا تمیزن

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت میاد باباتو میگی؟؟بوی عرق بابا هم دوست داشتنیه اما شوهر بوگندو رو باید یه۶قسمت نامساوی تقسیم کرد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

دلت میاد باباتو میگی؟؟بوی عرق بابا هم دوست داشتنیه اما شوهر بوگندو رو باید یه۶قسمت نامساوی تقسیم کرد

😂😂😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اومد خونه اسپری بزن رو پاهاش

کنارشون نمیشینم

سر سفره هم با همون جورابای کثیف میومد موقع غذا خوردن بوی پا میومد دیگه خودم جدا غذا میخورم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

شما و مامانتم حموم نرین تا بفهمه

مامانم براش مهم نیست 

مامانم براش مهم نیست

همون واسه مامانت مهم نبوده که اونم بدعادت شده

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
خب بهش نمیگی؟

نه داد میزنه دعوا میکنه بشقاب غذا رو پرت میکنه

عزیزم مادر شما باید بهش تذکر بده وقتی میشینه با لذت کنارش چایی میخوره یعنی براش مهم نیس مردا خیلی ها ...

آره 😔

عرق عرقه دیگه بابا و شوهر داره ؟فقط شوهر رو میشه کشت اما بابا نه فرقش همینه