2777
2789
عنوان

من با عشقم کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست
بنظرم برگردین😂😐

آره بابا خیلی خوب بود 

دکترا ریاضی داشت 

خونه داشت 

ماشین داشت 

برام طلا رفته بود خریده بود 

اخلاقش عالی 

قد بلند بود بدنساز بود 

درآمدش خوب بود 

چشم ابرو مشکی هم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا چیکار کردی مگه؟

می‌گفت بیام خواستگاری یعنی هفت یا هشت سری بهم گفته بود ولی من پدر و مادرم با هم اختلاف دارند داشتم سعی میکردم که مشکل اونا رو حل کنم که جلو خواستگارم و خانواده اش ضایع نشم اون فکر کرد که من غرور دارم در برابرش و دوستش ندارم چون پنج ماه بود که می‌گفت بیام ولی من میگفتم نه فعلا نیا 

نشانه بازگشت نه دلیل بازگشت

چند سالته عزیز؟ 

اینا همش دروغ و قصه ست با کلمات بازی نکن

نشانه! بازگشت میشه فرضا استوری خاص بذاره 

یه پیامی بده اینطور چیزا نه ساعت رند و...! 

چند سالته عزیز؟ اینا همش دروغ و قصه ست با کلمات بازی نکننشانه! بازگشت میشه فرضا استوری خاص بذاره یه ...

من اصلا عکس هاش رو پاک کردم شمارش رو پاک کردم 

پیج اینستا رو هم ندارم کلا چکش نمیکنم دنبال زندگی خودم هستم 

یعنی میگی پیشقدم بشم ؟

الکی ارتباطتت رو خراب کردی انگاری چی بگم

با پیش قدم شدن مستقیم که مخالفم تنها راهی که به ذهنم میرسه شمارشو سیو کنی یه استوری بذاری واتساپ همین

اینستاگرام نه چون باید درخواست فالو بدی

الکی ارتباطتت رو خراب کردی انگاری چی بگمبا پیش قدم شدن مستقیم که مخالفم تنها راهی که به ذهنم میرسه ش ...

به خدا راست میگی ببین چه آدمی رو از دست دادم همش سر اینکه پدرم به مادرم خیانت می‌کنه و من به شدت وسواس دارم و موقع انتخاب کردن میرسه که ازدواج کنم اینقدر استراس دارم که مدام حالم بد میشه همش فکر میکنم که اگر به مرور زمان طرف مقابلم اخلاقش بد بشه و بهم خیانت کنه چی کنم 

همش از ازدواج میترسم 

خواستگار طلا فروش داشتم رد کردم 

همین پسری رو که دوست داشتم رو از دست دادم 

یه خواستگار داشتم مهندس برق قدرت بود 

همه رو رد میکنم دیگه نمی‌دونم باید چی کنم