2777
2789
عنوان

تا حالا روانشناس رفتین که راهکار مفید بده

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 33 پست
کجا بود و چه راهکاری داد مثلا

من تا قبل این با خواهرم حرف میزدم و مشورت می‌گرفتم خواهرمم چون خواهر منه طرف منو میگرفت حرفاشم خوب بودا ولی مشاورم اومد زندگی رو از دید همسرم هم نشونم داد با توجه به گذشته و بچگی ای که داشته و باعث شد من همسرمو بیشتر درک کنم و اختلافات کمتر بشه.همسرمم کلی تغییر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناس خوب که به فکر بیمارهاش باشه هست روانشناس مفت خور هم هست بستگی داره تو کجا بری قبلش باید تحق ...

همین تعریفی بود ک رفتم . ولی بقول دوستمون هستن که معروف و گرون نیس ولی بفکرته  شما رفتی؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

مشاورا حرفامونو میشنون و همونو با لحن و مدل دیگه به خودمون یا همسرمون میزنن که باعث میشه بشنویم و اثر کنه حرفا هموناست فقط گوینده ش متفاوته و مقاومتی تو شنیدنش نیست وگرنه من که راهکاری ازشون نشنیدم😅

همین تعریفی بود ک رفتم . ولی بقول دوستمون هستن که معروف و گرون نیس ولی بفکرته شما رفتی؟

دوران نوجوونی اظطراب و افسردگی داشتم پیش یکی رفتم اول واقعا خیلی چرت و پرت میگفت و فقط سرزنش میکرد و حرفای خودمو میزد خیلی هم پول مبگرفت ولی بعدش پیش یکی دیگه گه خیلی معروف و گرونی نبود رفتم خیلییی خوب بود خیلی کمکم کرد و بیمار هاش واقعا براش مهم بودن تا چند سال بعدش هم باهاش در ارتباط بودم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

مشاورا حرفامونو میشنون و همونو با لحن و مدل دیگه به خودمون یا همسرمون میزنن که باعث میشه بشنویم و اث ...

من مجردم برای مشکلات فردی و وسواس فکری و مشکلات خانوادگی میخوام نمیدونم بدرد میخوره یا ن . آخه مثلا متأهلا میخوان دنیا رو از دید اون یکی ببینه طرف و واسه همین اثر میکنه بهشون 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

من فقط خودم به خودم میتونم کمک کنم ، دوستم مدتهای طولانی رفت و خرج کرد ، آخر به حرف من رسید ، اینم بگم من مجردم و مشکلاتم با خانمی که با یه آدم روانی زندگی میکنه تفاوت داره .

من فقط خودم به خودم میتونم کمک کنم ، دوستم مدتهای طولانی رفت و خرج کرد ، آخر به حرف من رسید ، اینم ب ...

منم مجردم و مشکلاتم خانوادگی و فردیه

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
من تا قبل این با خواهرم حرف میزدم و مشورت می‌گرفتم خواهرمم چون خواهر منه طرف منو میگرفت حرفاشم خوب ب ...

انلاین مشاوره میده؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
من مجردم برای مشکلات فردی و وسواس فکری و مشکلات خانوادگی میخوام نمیدونم بدرد میخوره یا ن . آخه مثلا ...

من شنیدم برای وسواس فکری یا OCD زیر ۲۵سال خیلی خوب و موثره و بعدش که شخصیت کامل شکل گرفته امکان تغییر کم و کمتر میشه

اگه سنت کمه که حتمن برو پیش روانکاو و کسی که تخصصی تو این زمینه ها کار کرده... ضرر که نداره ان شااله برای تو مفید باشه

من شنیدم برای وسواس فکری یا OCD زیر ۲۵سال خیلی خوب و موثره و بعدش که شخصیت کامل شکل گرفته امکان تغیی ...

خب از کجا پیدا کنم که خوب باشه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني