روانشناس که راهکار بده و واقعا حالتون خوب شه بعدش بتونید هفتگی یکبار درد دل کنبد و راهکار بده برای مشکلات روحتون. نه که مثل دیوار فقط بشنوه و ۴ تا جمله کلیشه ای بگه . و فقط بخواد پول بگیره دلسوز باشه و باهوش
من تا قبل این با خواهرم حرف میزدم و مشورت میگرفتم خواهرمم چون خواهر منه طرف منو میگرفت حرفاشم خوب بودا ولی مشاورم اومد زندگی رو از دید همسرم هم نشونم داد با توجه به گذشته و بچگی ای که داشته و باعث شد من همسرمو بیشتر درک کنم و اختلافات کمتر بشه.همسرمم کلی تغییر کرد
مشاورا حرفامونو میشنون و همونو با لحن و مدل دیگه به خودمون یا همسرمون میزنن که باعث میشه بشنویم و اثر کنه حرفا هموناست فقط گوینده ش متفاوته و مقاومتی تو شنیدنش نیست وگرنه من که راهکاری ازشون نشنیدم😅
همین تعریفی بود ک رفتم . ولی بقول دوستمون هستن که معروف و گرون نیس ولی بفکرته شما رفتی؟
دوران نوجوونی اظطراب و افسردگی داشتم پیش یکی رفتم اول واقعا خیلی چرت و پرت میگفت و فقط سرزنش میکرد و حرفای خودمو میزد خیلی هم پول مبگرفت ولی بعدش پیش یکی دیگه گه خیلی معروف و گرونی نبود رفتم خیلییی خوب بود خیلی کمکم کرد و بیمار هاش واقعا براش مهم بودن تا چند سال بعدش هم باهاش در ارتباط بودم
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
مشاورا حرفامونو میشنون و همونو با لحن و مدل دیگه به خودمون یا همسرمون میزنن که باعث میشه بشنویم و اث ...
من مجردم برای مشکلات فردی و وسواس فکری و مشکلات خانوادگی میخوام نمیدونم بدرد میخوره یا ن . آخه مثلا متأهلا میخوان دنیا رو از دید اون یکی ببینه طرف و واسه همین اثر میکنه بهشون
من فقط خودم به خودم میتونم کمک کنم ، دوستم مدتهای طولانی رفت و خرج کرد ، آخر به حرف من رسید ، اینم بگم من مجردم و مشکلاتم با خانمی که با یه آدم روانی زندگی میکنه تفاوت داره .