2777
2789
عنوان

شوهرم ازم خواست برگردم با شرط. بین دو راهی ام !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 82 پست
گلم منم مث توبودم بخدا عشق کورت کرده بخدا از ته دلم میگم همه مشاور مادرم همه گفتن نمیخادت گفتم ن میخ ...

خیلی سخته دلم نمیخاد فکر کنم واسه پرداخت مهریه و این چیزا داره به زور خودشو اوکی نشون میده و میخاد برگردم😔

واسه اینکه ارامش به زندگیم برگرده برام دعا کنید💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک پرسید زنیکه اینطوره چطور زن ومرد نداره خواهرم کلا علم روانشناسی میگه تو اگر بخای کسیرو حفظ کنی ...

نمیشه برای همه نیخه ابنجوری پیچید عزیزم ما هیچی از زندگی ایشون. نمیدونیم شاید. هزار. و یک دلیل دیگه پشت این حرف باشه استارتر رو سرد. نکنیم به زندگیش

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉
معلومه خیلی فهمیده هستی

ممنون عزیزم  فدایی داری  

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
مونا عزیزم من اگه جات بودم شرط برگشت خودم رو گرفتن خونه جدا میذاشتم خانواده شوهرت چه ادمهای کوتاه فک ...

اونو که گفتم بهش گفت فکر میکنم بهش اخه قبلا گفته بود که تو با خونوادم نمیتونی بسازی منم نمیتونم ازشون جدا شم

نمیشه برای همه نیخه ابنجوری پیچید عزیزم ما هیچی از زندگی ایشون. نمیدونیم شاید. هزار. و یک دلیل دیگه ...

این قاونه طبیعته عزیزم و نه الان بلکه هیچوقت تغییرنمیکنه چیز عجیبی نیست ک بگیم متغیره 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
حالا ک امکان جدایی نداری بهتره بری خونه شوهرت  نمیشه ک خونه خواهرت زندگی کنی بالاخره اونها هم ...

اره البته اونا چیزی نمیگن خودم معذب هستم اینجا ولی تا کامل حرفامو نگم و یه جواب درست حسابی نگیرم نمیرم 

این قاونه طبیعته عزیزم و نه الان بلکه هیچوقت تغییرنمیکنه چیز عجیبی نیست ک بگیم متغیره 

نه گلم یک طرفه با قاضی نرو. میتونه هزاران دلیل دیگه داشته باشه 

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉

من بودم شرطش رو قبول نمیکردم،اخه چه حرفیه

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
نمیدونم میگه شرایط بچه رو نداریم و نمیخام 

خوب فکر کن منطقی تصمیم بگیر

مردی که زنشو دوست داره ازش بچه میخاد

میتونی از یه مشاور کمک بگیری تا مشکلت ریشه ای حل بشه

چون مردی که بی دلیل با حرف مادر و خاهرش بهت انگ خراب بودن میزنه قابل اعتماد نیست

من بودم شرطش رو قبول نمیکردم،اخه چه حرفیه

واسم خیلی سخته. حس میکنم دو سال از بهترین دوران جوونیم رو خاطرات بد نابود کرده😔