2777
2789
عنوان

کدوم شهر برای زندگی خیلی خوبه❓️

339 بازدید | 50 پست

من طبق یسری نظرات فعلا کرمان تو ذهنمه

دیگه چه شهری ؟

از لحاظ امنیت ، مردمش ، آب و هوا ، قیمتاش ، شور و شوقش و امکانات

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

تهران 

مشهد 

شیراز 

اصفهان 

کاشان 

خودم مشهدی ام 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فک میکنم شهرای شمالی خوبن

اره اونا واقعا خیلی خوبن

مخصوصا طبیعتش

ولی اب و هواش ممکنه یکم اذیت کنه چون همش مرطوبه

قیمتاش چطورن بنظرتون؟

تهران مشهد شیراز اصفهان کاشان خودم مشهدی ام

تهران اصلاااا

الودگیش افتضاحه

اره مشهد که خیلی خوبه حیف الودست یکم

بقیه هم عالی 😍

اینطوری میمونم بالاخره کدوم شهرو انتخاب کنم 🫠😂

شیراز زیبا شیراز قشنگ شیراز مهربون🫠قشنگترین عسل ترین نانازترین شهر ایران با مردم مهربون و خونگرم🩷ت ...

😍😍

دیگه شهر سالم تو ایران نمونده. فقط باید به دهات دور افتاده بی نام و نشون پیدا کنیم بریم اونجا زندگی ...

متاسفانه 🥲

تهران اصلااااالودگیش افتضاحهاره مشهد که خیلی خوبه حیف الودست یکمبقیه هم عالی 😍اینطوری میمونم بالاخر ...

آره مشهد این روزا به شدت آلودست 

چرا میخوای مهاجرت کنی

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

همه شهرا برای زندگی خوبن، بستگی به خود ادم داره، یکی میگه شیراز، یکی میگه تهران، یکی میگه کرمان و... 

به شخصه خودم بندرعباس و شهرای جنوبی رو دوست دارم. هرکسی با سلیقه خودش جواب میده، توهم با سلیقه خودت انتخاب کن