2777
2789
عنوان

کدوم شهر برای زندگی خیلی خوبه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مشهد این روزا به شدت آلودست چرا میخوای مهاجرت کنی

میخوام یه شهر دیگه زندگی کنم و کلا یجای دیگه خونه بخرم

میخوام جایی باشه که نه خیلی قیمتا بالا باشه

نه خیلی کم امکانات و نه اونقدر شلوغ و پر ترافیک که کلافه کننده باشه

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

همه شهرا برای زندگی خوبن، بستگی به خود ادم داره، یکی میگه شیراز، یکی میگه تهران، یکی میگه کرمان و... ...

درسته دقیقا

ولی نمیتونم یکیو انتخاب کنم

من از شلوغی بیزارم

به نظرم هر شهری که به دنیا اومدی و توش قد کشیدی ،یکی از دوستانمون داشت از تهران بد میگفت و خودش شهر دیگه به دنیا اومده و بزرگ شده که البته شهر خیلی خوبی هست و بعد مهاجرت کرده به تهران و شمال شهر تهران هم زندگی میکنه ،با تنفر حرف میزد و من قلبم گرفت ، تهران شهر شلوغیه ، آلوده و زشت شده ولی وطن منه و خانوادمه ، ما اینجا چشم باز کردیم ، بزرگ شدیم ، یه روز غمگین بودیم که از کوچه ها رد میشدیم ، یه روز شاد ، خییییلی دلم میخواست بگم برم برو به همون شهر زیبات ، آخه چرا موندی وقتی کهیر میزنی

به نظرم هر شهری که به دنیا اومدی و توش قد کشیدی ،یکی از دوستانمون داشت از تهران بد میگفت و خودش شهر ...

درسته 🥲

واقعا همینه خب

خب اکثر مرکز استان ها شلوغن که... 😐😂

خب برای همینه سخته انتخاب دیگه 🥲😂

البته منظورم ترافیک در حد تهرانه نه یخورده