2777
2789

پولدار که نیست هیچی تعریفم نمیکنم از خودم از سر خودشو خانوادشم زیادم. واقعیته. 

هم قیافم بهتره ازش. 

با همه چیشم ساختم تا حالا  بی پولیش و... 

راس میگن تو عشقو عاشقی هیچی نیس

گفتم با عشق ازدواج کردن با اخلاق ازدواج کردن مهمتر از پوله. 

دیدم نه بی پول باشی همه چی حسرت میشه برات. 

نه تیپ خوب نه مسافرت نه هیچیییی هیچچچچ

تو شهر غریبم ن دوستی دارم نه کاری دارم

فقط عین یه نوکر صب تا شب بشورم بسابم بچه داری کنم. 

خاکتوسر من.. که با عقلم تصمیم نگرفتم چقد خاستگارای خوب و پولدار و بافرهنک داشتم... اشتباکردم راه برگشتیم ندارمم... هی نگید خودت کار کن پول در بیار پول انلاین شاپ زدن ندارم

اینجا شهرک کوجیکه تا شهر چند ساعت راهه. 

تو خونه کیکو اینا نمیتونم درست کنم چون کسی نمیخره

خیاطی بلد نیستم برای اموزشش خداتومن باید بدم ندارم

کارای دیگه هم نیس 

اینجا شهرکه کوچیکههههه وگرنه من ازخدامه کار کنم واسه خودم پول در بیارم. کار انلاینم نیس هرکه گفت است دروغ میگه... 

لطفا خانمای مجرد برا ازدواج عشق کافی نیسسسسس 

پول خیلی مهمه خیلییییییییی زیاددددد

الان منم معتقدم با عشق باید ازدواج کرد موندم واقعاً معیارم چی باید باشه😞دوتاشم باهم نیست 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

واقعا همه چیز به پول نیست 

آدم باید کنار کسی که هست دلش خوش باشه 

من تجربه کردم که میگم 

منم همین فکر رو میکردم و با شوهرم ازدواج کردم خیلی پولداره خیلیییی 

ولی دلم کنارش خوش نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان منم معتقدم با عشق باید ازدواج کرد موندم واقعاً معیارم چی باید باشه😞دوتاشم باهم نیست

عزیزم فقط پول. پول عشق میاره خوشبختی میاره همه چی میاره مرده هم زنده میکنه..... بخدا عشق الکیه فقط هورمونه همینننن

واقعا همه چیز به پول نیست آدم باید کنار کسی که هست دلش خوش باشه من تجربه کردم که میگم منم همین فکر ر ...

عزیزم من با عشق ازدواج کردم دلم خوش نیس 

پول خیلی خدبه حداقل حسرت نداری اینو نخریدی اونو نخریدی اینو نخوردی فلان جا نرفتم چون پولندارم حداقل دلت یجایی خوش هست

عزیزم فقط پول. پول عشق میاره خوشبختی میاره همه چی میاره مرده هم زنده میکنه..... بخدا عشق الکیه فقط ه ...

بعد اگه طرف پول زیاد داشته باشهولی قیافه اش به دل نشینه چی؟🥲

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

پول ک باشه حتی گوزاشم دلنشین میشه

ووااایییی از دست شما😂🤣🤣🤣🤣