2777
2789
عنوان

دختر داییم گم شده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 25519 بازدید | 406 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر شجاعی بوده خوب ابروی شوهرش برده اینجوری هرچند مردا ادم نمبشن باز پشتش حرف میزنن بجای خجالت الهی ...

مرد ايراني و آبرو؟ طرف سر زنشو ميبره توي شهر ميچرخونه هفته بعدش بهش زن جديد ميدن!!! دلتون خوشه ها

خدایا این دختر هرجا که هست سالم باشه و اگر خودکشی کرده ناموفق باشه ... دختر داییت خانواده اش پشتش با ...

بيخيال بابا

تقاص كجا بود؟ زنها قانون حمايتگر ميخوان!!! واقعا مجلس چرا تصويب نميكنه؟ چرا؟؟؟ كسي ميدونه؟؟؟؟

حالا اصلا ١٠ سال ديگه شوهر بي غيرت بيفته بره زير تريلي!!!! چي جبران ميشه؟؟؟؟ بكشيد بيرون از اين طرز فكر!

اسي من تصور ميكنم تا برگشته خونه، خونواده شوهرش ريختن سرش و زدنش و شايد اتفاقي براش افتاده و اونا ترسيدن و اين رو مخفي كردن

من احتمال ميدم زير سر خودشون باشه، كه باشه هم متاسفانه فايده نداره نميشه كاري كرد طبق اتفاقات مشابهي كه ميبينيم هر روز توي اين كشور ميفته

اما به هر حال قطعا توي همون خونه يه اتفاقي افتاده

اين دختر اگر ميتونست بره خودشو سر به نيست كنه كه نميرفت خونه باباش! 

به داييت بگو به آگاهي بگه از شوهرش بازجويي كنه 

من خودمم خیلی فشار رومه ولی بجز تحمل کردن چاره ای ندارم خونواده خوب بزرگترین نعمت هس

نه عزيزم 

اينهمه ميگيم خانما استقلال داشته باشن براي همينه كه لازم نباشه از خونواده كمك بخوان

من بدون اينكه به خونواده اجازه دخالت بدم جدا شدم

خیلی دلم ب حالش سوخت.. مخصوصا برای بچش جیگر آدم کباب میشه.. ببین ب کجاش رسوندن ک بیچاره بچشو ول کرده ...

ميدوني قسمت فاجعه ش كجاست؟ اينكه اين بچه دختره و از اين به بعد حتي اون زن عموي كثافتش هم ميخواد بزنه تو سرش كه ننت فلان بود! در حاليكه احتمالا خودشون كشتنش و نكشته باشن هم هرگز نميان بگن ما مقصر بوديم!