2777
2789
عنوان

دختر داییم گم شده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 25590 بازدید | 410 پست
زنداییم دغ میکنه

چجوری اون زمان که شوهرش دخترش رو زد و از خونه بیرون کرد و دخترش آنقدر سختی کشید دغ نکرد؟همونجوری الان هم چیزیش نمیشه 

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری اون زمان که شوهرش دخترش رو زد و از خونه بیرون کرد و دخترش آنقدر سختی کشید دغ نکرد؟همونجوری الا ...

نه زنداییم خیلی عذاب کشیده با شوهرش هم دعوا کرده

وای دور از جون دختر همسایه ما همش با شوهرش دعوا داشتن 

می اومد خونه باباش به زور میفرستادش پیش شوهره بار اخر شوهره پاشو  شکسته بود باباهه راهش نداد خونه رفت خونه عموش بعد که خوب شد برگشت پیش شوهره

بعد یهو گم شد بعد ده ۱۵ ردز مشخص شد شوهرش کشته و تکه تکه اش کرده انداخته هر تیکه اش رو یه جای شهر که پیدا نشه🥶🥶🥶🥶

یادیکی ازفامیل هامون افتادم دقیقاتواین شرایط بودبیچاره نفت ریخته بودروخودش خودکشی کرده بودفوت کردیه سال بعدش شوهرش تصادف کردفوت کرددوتابچه داشت هرکدام رویکی ازعموهابزرگ کردن

آره بعضی وقتا شوهرش رو یاد میداد😭😭

جاری چطور یاد میداده من نمیدونم این جاریا چی از جون زنا میخوان .من هیچوقت نتونستم این چیزرو درک کنم .خدا منو ببخشه ولی همش فکر میکنم در یه صورت جاری میتونه برات کرم بریزه اینکه چشمش دنبال شوهرت باشه

از فردا قراره دریا رو بگردن😭😭

انشالله سالم برمیگرده 

من خودم هم میدونم بابام هیچ وقت حمایت نمیکنه ازم واسه همون هرموقع باشوهرم دعوام بشه میرم بیرون یکم میگردم مجبوری برمیگردم خونه ام