2777
2789
عنوان

دختر داییم گم شده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 25590 بازدید | 410 پست
بخدا دختر داییم خوشگله زشت هم نیس آدم بگه آره زشته غزل پیمان حق داره بره پی خوشگذرونیش

من کسی میشناسم زنش خوشگل بود خیلی ولی مدام خیانت میکرد با زنایی که ناخن کوچیکه زنش نمیشدن .اینا بنده ی هوسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال ثبت نام کروم به دوازدهم

آفرین .سفت و سخت بچسب به درس .اگه شوهرت مخالفه دانشگاهه میتونی پیام نور بری که اجباری به حضور در کلاس نیست .بخدا درس سرنوشت ادمو عوض میکنه یه جاهایی.یه رشته ای برو که بازار کارش خوب باشه استخدامی داشته باشه 

چه خانواده بی مسئولیتی داره بعضیا فکر میکنن دختر شوهر میکنه دیگه هیچ مسئولیتی در قبال بچشون ندارن

من موقع عروسیم مامانم گفت دیگه از این به بعد ما مدر مادرت نیستیم. . از الان پدرشوهر و مادرشوهرت پدر مادرت میشن