2777
2789

دفعه ی پیش هم زد تو صورت بچه اش که ۱۰ سالش

این سری هم 

واقعا عصابم خرد شده 

درکش برام سخته البته من قضاوت نمیکنم 

واقعا یه طوری شدم از وقتی اومدم خونه 

پکرم 😐😐😐😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چی اخه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

میشه برا سلامتی و طول عمر مامانم و داداشمم و خودم دعا کنید؟

میشه دعا کنید همیشه کنار هم باشیم(حتی موقع مرگ باهم بمیریم و بریم بهشت😮‍💨)

اسم خودم آرزو

مامانم لیلا 

داداشم علیرضا 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

خب چرا؟بچه اش فضوله؟

دفعه اول انگار دروغ گفته بود بهش 

این دفعه هم شیطونی میکرد ولی حاد نبود 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
اگه ناراحت میشی نرومنم خونه کسی که این صحنه هارو ببینم نمیرم

وای اره منم 

حالا نمیخواد بیای اینجا بگی کی بوده شاید اینجا هم عضو باشه ببینه گفتی ناراحت میشه میگفتی ی آدم رندو ...

اطلاعات دقیق که نگفتم