2777
2789
عنوان

از خواستگارم چه سوالایی بپرسم

503 بازدید | 31 پست

این جلسه سوم میشه که میخوام باهاش حرف بزنم لطفا راهنمایی کنید چه سوالایی بپرسم؟ و اینکه راجب مسائل مادی چقدر میتونم بپرسم یا بزارم خانواده ها بپرسن؟ منظورم در آمد و اینا هست و اینکه به نظرتون بپرسم قبلا خواستگاری رفتی دلیل رد کردنت چی بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم راجب مسائل مادی خیلی واضح میتونی سوال کنی

چیزی نیس که بخوای مراعات کنی یا راحت نباشس و...

بهرحال تو باید بدونی بعد ازدواج تو چه لولی قرارع زندگی کنی این حقته...واضح بپرس 

اگه قصد ادامه تحصیلی چیزی داری یا شاغلی اینارو واضح و رک بهش بگو که ببین حمایتت میکنه یانه

ببین ادم خسیسی بنظر میاد یانه...خیلی دقت کن چون مهمه واقعا

ببین مامانش چقد روش سلطه داره...با پسزی که مامانش روش نفوذ داشته باشه و رو دستش بچرخونتش نمیشه زندگی کرد

حواست باشه بد دل نباشه

راجب اینکه بچه میخواد یا نه یا کی میخواد ازش بپرس ببین باتو جوره یانه

راجب ساعات کاریش بپرس

روابطش و ادمایی که الان باهاشون در ارتباطه ببین کیان

ببین ادم رفیق بازیه یانه 

و بنظرم لازم نیس بپرسی که قبلا چرا ردش کردن چون بهت نمیگه که تهش بگه نپسندیدم

چطوری بپرسم یعنی چطور مطرح کنم؟

مثلا میتونی بپرسی که پولاش رو چطور مدیریت میکنه؛یا ازش بخوای ک یه دید کلی از آینده‌ی مالی خودش بهت بده

یا بپرسی ک مدیریت پول به عهده‌ی اونه یا توو ... 

از اینجور چیزا دیگه 

بنظرم راجب مسائل مادی خیلی واضح میتونی سوال کنیچیزی نیس که بخوای مراعات کنی یا راحت نباشس و...بهرحال ...

پسره گفت تو ارتش کار میکنه من بهش گفتم با شغلت نمیتونم کنار بیام گفت هر وقت شما بگی بیام بیرون و گفت مربی فوتبال میخواد بشه خب به نظرم درآمد ثابتی نداره که مستقیم بپرسم امشبم شام میریم خونه پسره  چطوری بفهمم بد دله یا نه؟

و اینکه چطور بفهمم پسره مامانی هست یا نه چون تو جلسه اول گفت به مادرش احترام میزاره و اگه جایی بریم به احترامش گفت جلو میشینه

من یه سری سوالات برای خواستگارم که چند روز پیش رد کردمو دارم میخوای برات بفرستم ؟ 

با پرسیدن این سوالا تونستم مقداری از شخصیتش رو بفهمم و ردش کردم 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت