الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسره من کلاس پنجم هست اینطوره صبح گفتم برو دو صفحه سوال حل کن. دیدم موقع حل داشت جوابها رو از اخر کتاب نگاه میکرد منم دو ساعت نشسته بودم و فکر میکردم پسرم داره درس میخونه. کلا تا بالا سرش نباشم زورم رو بهش نشون ندم درس نمیخونه
منم پیش دو هست و هرمز باید بشینم اونجا که آقا گریه میکنه😭 حالا من خودم اصلا اذیت مامانم نکردم راحت میرفتم و مشقم مینوشتم کسی نمیدانست مشق چی دارم 😭
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
بالاسر بچه ها نشینید براشون زمان مشخص کنید تا بنویسن از دور نظارت کنید .نهایت ننوشت اجازه بدید همونجور بره مدرسه مسئولیت کارش به عهده بگیره .من دخترم کلاس اول بود حتی املا هم بهش نمیگفتم