2777
2789

سلام عزیزای دلم

من چون عروسیم رو خیلی هول هولکی گرفتم فرصت نکردم راجع به خیلی چیزا با حوصله انتخاب کنم

حتی تالار هم وقت نشد ببینیم و مادر شوهرم انتخاب کرد که البته تالار خوبی بود خوشبختانه

ولی چیزی که از بابتش ناراحتم انتخاب فیلمبرداره،  چون اونموقع بیشتر توی فکر این بودم که خیلی سر اینچیزا پول خرج نکنیم و رفتم سراغ یه فیلمبردار آشنا ، و بعد ها توی عروسی های بقیه دیدم کوادکوپتر دارن یا پخش کلیپ توی سالن که من اصلا به فکرش نبودم ، حتی نمیدونستم جدیدا با کوادکوپتر فیلمبرداری میکنن،

یا اون بخش هایی که توی سالن عروس داماد عینک دودی میزنن و اهنگ دوبس دوبسی میذارن و کل مهمونا پشتشون حالت پارتی میگیرن، من اونموقع اصلا حواسم به اینچیزا نبود و انجام ندادیم....

حالا هر عروسی ای که میرم میبینم این آپشنا رو دارن خیلی حسرت میخورم که چرا برای اولین و آخرین عروسی خودم اینکارا رو نکردم...

نمیدونم چکار کنم

همش میگم دیگه گذشته اشکال نداره ولی بازم آروم نمیشم

به شوهرمم میگن میگه خب تو میگفتی من برات مهیا میکردم...

ولی من اونموقع اینقدر درگیر خرید عروسی و سرکارم بودم که اصلا تو این باغ ها نبودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فکر کن که عروسی شما هم توی دوران خودش برای خیلیا حسرت بوده دیگه

اون رقص با عینک و این چیزا رو اصلا حسرت ندون چون الان تقریبا همه این کارو میکنن و دیگه خیلی معمولی شده 

خوب  گذشته  دیگه   گذشته  

نمیتونی   که   برش گردونی  

اگه  میتونی   یه  جشن  دیگه   بگیر  مثل  تولد  و یا  سالگرد  ازدواج   و  غیره   به اون مدلی   که  دوست  داری   

حسرتش   نمونه   تو  دلت 

وا جدی؟من زیاد نگاه میکنم اتفاقا🤣

هر چی ساده تر قشنگتر

اگه خیلیییی دیگه حسرت داری یه سالگرد بگیر فیلمبردار حرفه ای بیار 

یا اگه بچه داری تولد مفصل بگیر 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم