2821
2789
عنوان

دعوا با مادر شوهر

228 بازدید | 13 پست

ی گربه نارنجی خیلی خوشگل میاد پشت پنحرموم هر روز ک بهش غذا بدم .

همشم با من مادر شوهرم دعوا میکنه ک گذبه رو میاری پشت پنجره کثیفه بدم میاد امرور رفتم دیدم ک ی سنگ‌ گنده ور داشت زد بهش حالا اینم حواسش پرت بود گربهه

داشت با پروانه بازی میکرد . گفتم نکن چرا میزنی اهش میگیرتت چرا اینکارا رو میکنی واقعا متاسفم برات.

دیدم اومد طبفه بالا درمونو میکوبید میگفت کردم ک کردم تو نبایذ ب من ایتجوری بگی گفتم نزن ب گربه خوب ک نگم بهت من حیوون دوستم دست خودم نیست چرا کار بمن داری میبینن منم بهش غذا میدم بیشتر لج میکمن دیروزم پدر شوهرمو انداخته بود ب جونم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقد بدم میاد 

انتظار داره هر چیزی بگه ولی جوابی نگیره

بزرگتر اونیه که بزرگی شو حفظ کنه سرک نکشه تو کار اینو اون

جسمی بخوایم حساب کنیم احترام مرده ها واجب تر از زنده هاست. سالهاست فوت کردن ۱۰۰..۲۰۰ سالشونه خیلیا شون:/

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

خونه و حیاط مشترک این مشکلات رو هم داره 

حتی اکه مادر شوهر نباشه یه همسایه دیگه هم باشه باید مراعات کنید بالاخره حیاط اونم است 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه دم پنجره شما نیست؟

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

واقعا گربه زدن خیلی بده به شخصه دیدم بچه بودم یه گربه میومد خونمون مامانم یبار با جارو بهش زد بعدش پشیمون شد ولی خداسرشاهده زندگیمون از این رو به اون رو شد نفرین گربه خیلی بده 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

اون گربه بالاخره سیر میشه ولی مادرشوهرت خبلی بدجنس و بی رحمه یه دفعه دیدی سم ربخت تو غذا داد به گریه بیچاره مردش

پس لطفا دیگه بهش غذا نده تا ازون خونه بره 

مطمئن باش الان خیلیا گربه دوست دارن و بهش غذا میدن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

من خودم زیاد علاقه خاصی به حیوانات ندارم(منظورم نگهداری در منزل اینا وگرنه غذا دادن مانند اب دادن به گل حساب میشه چه فرقی دارن)

ولی از اینکه در محیط زندگی که شخصی نیست دیگرانم حق دارن مخالفم غذا بدی عادت کنن دیگران اذیت بشن و باعث بشیم لج کنن اسیب های جدی به حیوان وارد کنن

از نظر من جایی باید غذا داد که خارج از محیط زندگی اشخاصی باشه که مخالف غذا دادن به حیوانات هستن

کاربر خیلی قدیمی دوتا کاربری حذف شده بخاطر هک شدن گوشیم مجبور به حذف ایمیل شدم کاربری قبلیم عشقم۲۳۳۱ ....

مثل مادر شوهر منه یه یاکریم بالا  درخت کنار سبد تخم کرده بود رفت چوب بلند آورد سبد و انداخت باچوب .

تخم هاشون شکست ناراحت شدم گفتم چکار داری گفت صبح های زود صدا میکنن بدم میاد 

گربه ها رو با سنگ  میزنه که نیان اگر گنجشک بیاد رو درخت پرش میده کلا با حیوانات خوب نیس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز