2777
2789
۲۸ سال تقریبا عزیزم

برای خودش ماشین خارجی خریده کلی پس انداز و طلا داره جدا گونه خونه اجاره کرده مستقل مجرد هم هستن 

تازه خاستگار پزشک هم داشت

بنظرم خیلی رشته ی خوبیه حالا باز خودت تحقیق کن یا با ی ماما مشورت کن ک مطب داره چون من شرایط مطب زدن و نمیدونم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

ارزششو داره براش هزینه کنم؟ ترمی 30 تومن باهام میفته بدون غذاو خوراک و پوشاک

بستگی به وضع مالیتون داره اخه 

ولی در کل رشته‌ی بدی نیست واقعا

دانشگاه آزاد هم هستی بهتره اتفاقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم برا بعضیا ایجاب میکنه من خودم تفنگ داشتم مغز اوناییی که گواهی میخانو هدف میگرفتم‌. چون بک ...

عزیزم بحث اینه من خودم ماما هستم و اصلا گواهی نمیدم به کسی چون بکارت یچیز الکیه و اصلا نشونه باکرگی نیس

کسی که مامایی خونده میدونه بکارت حتی قابل دوختن نیست میاد دوطرفه واژن رو میدوزه و این تو اینده باعث درد و عفونت توی اون دخترخالم میشه

بکارت اصلا نه قابل تشخیصه پارگیش ن حتی خونریزی نشونه باکرگیه

فقط یه دکتر با مهارت بسیار بالا میتونه تشخیص بده طرف باکرس یا نه 

گواهی بکارت توهین به زنانه

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

نمیدونم دوس دارم بازم پشت بمونم😔💔

که چی بشه؟ 

عمرت الکیه؟

۲۴،۲۵ سالت بشه مثلا کنکور آسون تر میشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم بحث اینه من خودم ماما هستم و اصلا گواهی نمیدم به کسی چون بکارت یچیز الکیه و اصلا نشونه باکرگی ...

بله 

اما این بین یسری خانواده ها جا افتاده.‌ و نمیشه کاریش کرد. 

میبینی یه عده میان اینجا با افتخار میگن مادر خودمون به خانواده داماد گفت بریم گواهی بگیریم 

علنا میگن گواهی باید نجابت مارو تایید کنه. نه تربیت خانوادگی. 

که چی بشه؟ عمرت الکیه؟۲۴،۲۵ سالت بشه مثلا کنکور آسون تر میشه؟

نه هر سال حس میکنم میخونم تلاشمو میکنم من تلاشمو تو این چن سال نکردم شاید باورت نشه ولی روزانه 3 ساعت نخوندم تو این چن سال... 

بله اما این بین یسری خانواده ها جا افتاده.‌ و نمیشه کاریش کرد. میبینی یه عده میان اینجا با افتخار می ...

بزار برن بگیرن😂ولی من وقتی تحصیلاتشو دارم میدونم که قابل تشخیص نیس ماماها و دکترای زنان یه سنگی رو هوا شانسی میندازن و گرنه ما نمیتونیم تشخیص بدیم که بکارتش چه شکلی بوده و بعد رابطه چ شکلی شده

چی بگم والا از این فرهنگ عقب مونده که علم تو مغزشون نمیره

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

خب اگه دوسش نداری امسالم بخون 💘🥺🍓

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

عزیزم بحث اینه من خودم ماما هستم و اصلا گواهی نمیدم به کسی چون بکارت یچیز الکیه و اصلا نشونه باکرگی ...

بله دقیقا 

منم اولین رابطم اصلا هیچ خونی نداشتم با اینکه سنمم کمه

اولشش ترسیدم 

اما شوهرم پرستاره خودش میفهمید بکارت الکیه و خون به خاطر وحشی بازی برخی آقایون 

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

بله دقیقا منم اولین رابطم اصلا هیچ خونی نداشتم با اینکه سنمم کمهاولشش ترسیدم اما شوهرم پرستاره خودش ...

خوشحالم که به این درک رسیده شوهرت عزیزم ما هر چقد مطالب علمی رو نشر میدیم یه عده باز میان میگن شما دروغ میگی میخوای هرزگی رو عادی کنی😂اینگار من اینارو گفتم خب هر کسی تو رشته مامایی درس خونده باشه و دلش به حال جامعه بسوزه اینارو بهشون میگه

نه هر سال حس میکنم میخونم تلاشمو میکنم من تلاشمو تو این چن سال نکردم شاید باورت نشه ولی روزانه 3 ساع ...

سال دیگم بمونی چیزی عوض نمیشه

برو دانشگاه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی