2777
2789

کی گفته نداره دوستم ماماعه مطب داره دوره دید ژل و بوتاکسم میزنه کارشم عالیه لابیا پلاستی و نمیدونم از این کارام میکنه معاینه هم میکنه خدا تومن درامد داره والا

تازه صداش میزنن دکتر

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

کی گفته نداره دوستم ماماعه مطب داره دوره دید ژل و بوتاکسم میزنه کارشم عالیه لابیا پلاستی و نمیدونم ا ...

میشه بگی دوستت چن سالشه؟ منو بم میگن فرزند اوری کم شده نرو رشته مامایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته نداره دوستم ماماعه مطب داره دوره دید ژل و بوتاکسم میزنه کارشم عالیه لابیا پلاستی و نمیدونم ا ...

پرستارا  هم میتونن تو زیبایی وارد بشن؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم اتفافا مامایی رو بورس افتاده کافیه یکم کار زیبایی هم بکنی در کنارش و یا ترمیم اینجور چیزا...اخ ...

مامایی که سواد داره ترمیم نمیکنه 

ترمیم چیه دیگه؟ کدوم بیسوادی این کارو کرده

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

پرستارا هم میتونن تو زیبایی وارد بشن؟

فکر کنم بسه ولی همشون باید دوره بگذرونن جدا گونه حتما و اینکه فکر کنم باید مجوز به پزشکو داشته باشن در این حد اطلاع ندارم تحقیق کنید

دوستم ۶ ساله مطب زده 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

مامایی که سواد داره ترمیم نمیکنه ترمیم چیه دیگه؟ کدوم بیسوادی این کارو کرده

ببین عزیزم برا بعضیا ایجاب میکنه 

من خودم تفنگ داشتم مغز اوناییی که گواهی میخانو هدف میگرفتم‌. چون بکارت نشانه نجابت نیس. خیلیا از روشهای دیگه خیلیام بعد ازدواج. پس نجابت واقعا باید تو ذات باشه. 

اما خیلیام اعتقاد به گواهی دارن. 

چه اشکالی داره ماما زندگی یه دختر پشیمون رو نجات بده