2777
2789
هعی🫠

گلم یه چیزی بگم

قبول دارم مشکلاتتو

اما خب

ببین یه حدیث هس که میگه رابطه تو با خدا اصلاح کن

اون وقت خدا رابطه تو با آدما اصلاح میکنه

شاید ما نتونیم پدرمادرمونو تغییر بدیم و توی حیطه اختیارات ما نیس

اما خدا میتونه تغییر بده

یه مدت اینو امتحان کن

به خدا و دستوراتش چشم بگو

خدا هم به تو چشم میگه.

انشالله به آرزوهات میرسی ، ولی اینم بدون مهاجرت پشتوانه مالی میخواد راحت راحت هم نیس

میخام بورسیه بگیرم نصف هزینه هارو دولت میده بقیشم کنار دانشگا کار میکنم پس انداز میکنم اون چندسالو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم اما مجبورم به زورم که شده باهاشون راه بیام شده با مامانم میگم ببره کلاس بیاره حجابم بیشتر ...

آفرین عزیزم، دخترم. بله گفتم که دختر عاقلی هستی با جبهه گیری و روی اونا واستادن، کارو از اینی که هست خرابتر میکنه پس بهترین کار اینه تو ظااهر با حرف اونا بری جلو و خودت رو آماده بکنی که ان شا.. بزودی زود شهر یا کشور دیگه بری. تو گروه و کانال مهاجرتی هستی؟؟ 

اره دیگه اینطوری باید باشمنه عزیزم نیستم

خواستی و صلاح دونستی تو خصوصی درخواست دوستی بده تو کانالی اد بکنم بازم تا حدودی تو این مدت، میدونی باید چیکار بکنی. بازم تکرار میکنم اگه دلت خواست وگرنه کع هیچ.