2777
2789
تنها نیستی

واسه همچی اذیتم میکنن میره ب بابام میگه موی صورتش برمیداره دست و پاش میزنه بابام میاد من و کتک میزنه بابا من دیگ بچه نیستم سال بعد میرم دانشگا حسرت همچی رو دلمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره پدر و مادر که به دنیا میارن و بزرگتون میکنن بعد بزرگ شدن میشین دشمنشون

اخه اونا دشمننن نمیدونی که چه بلاهایی سرم اوردن همش کنتم میزنن تو کوچه جلو همسایه هرکار... دیگ دلم میخاد خدم بمیرم

اخه اونا دشمننن نمیدونی که چه بلاهایی سرم اوردن همش کنتم میزنن تو کوچه جلو همسایه هرکار... دیگ دلم م ...

عزیزم چه خواسته ای داری که کتک میزنن؟ وضع مالی خونوادت در چه حدیه؟ 

اینجا میام از آینده میترسم

هرکس ی عقیده ای داره  زندگی هاتونو با مجازی مقایسه نکنین 

ک دختر دوس پسر داره مادرش میدونه یا مو رنگ میکنه 

هر خانواده ی چهار چوب داره خواهشا تا وقتی تو خانواده هستید ب بزرگ‌تر ها احترام بزارین

اینا پدرو مادر نیستن

شاید سختگیری هایی داشته باشن ولی اینو بدون باز هیچکس اندازه پدر ومادرت دوستت نداره ، الان تو سن حساسی هستی وقتی بزرگتر شدی و با آدمای بدذاتتر هم طرف شدی میفهمی چی میگم 

عزیزم چه خواسته ای داری که کتک میزنن؟ وضع مالی خونوادت در چه حدیه؟

منو ۲ماه کلاس گزاشتن خب من حجابم طوریه مانتوم بالای زانو شلوار بلند یه شال یزره موهام از جلو بلند اومدن گفتن تو بی حجابی نمیزارم بری با اینکه با مامانم میرفتم میومدم... 

من تو خونه صورتم میزنم یواشکی نمیزارن دست و پام مامانم میره به بابام میگه بابام میاد بمن میگ یبار دیگ این کار کنی من میدونم یاتو یاهرچی.. هرروز دعواست خسته شدم

همچیم ضعیفه

خودش کارگره ی پوله مدرسه بمن نمیده روزی حداقل ۵۰

خیلی محدودم تو درست میگی اما ادم باید کسیو دوست داشته باشه واقعا پدرومادری کنه.

فک میکنه با این کار من امنم مشاورم رفتیم بهش توضیح داد جونای امروزی اینطورین درکش کنین اینم فقط حرف خودش زد مشاور شوتش کرد گف نمیخاینش ببرین بزارینش بهزیستی پس الانم بازور تحمل میکنم خلاصه گفتم حالا خیلی مشکل دارم تو زندگیم... الان رشتم تولید محتوا ی لبتاپ واسم تهیه نمیکنن از درسام دارم واقعا جا میمونم میگن تو لیاقت نداری 

فقط سعی میکنم یجورایی بخونم یمدت راه بیام کارم را بیفته برم دانشگاه خوب بتونم برم ی کشور دیگ اگ خدا بخاد نشه ام که دیگه هیچ منی واقعا وجود نداره خیلی خسته شدم هزاران بار ارزوی مرگ میکنم

واسه همچی اذیتم میکنن میره ب بابام میگه موی صورتش برمیداره دست و پاش میزنه بابام میاد من و کتک میزنه ...

عزیزم این کارو میکنن باعث نمیشه مرگ اونارو بخاین. !!!به هر حال نسل ها فرق میکنه اونا خواسته یا ناخواسته با اون تفکرات بزرگ شدن. بجای فکر کردن به کارای منفی، سعی بکن تغییراتی تو ذهنشون، دیدگاهشون بدی کامل که شدنی نیست تا حدودی میشه.