2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کسی اندازه پدر مادر حق گردن آدم نداره

اونا خیلی زحمتمونو کشیدن تا این سنی شدیم

درسته گاهی اختلاف میش میاد و این توی همه خانواده ها هست

فک نکن فقط خودت اختلاف نظر با پدر و مادرت داری.

تا وقتی هستن احترامشونو نگه دار

چون یه قانونی توی دنیاس که بی احترامی به پدر و مادر باعث بدبختی آدم میشه

عزیزم این کارو میکنن باعث نمیشه مرگ اونارو بخاین. !!!به هر حال نسل ها فرق میکنه اونا خواسته یا ناخوا ...

اصلا نمیشه تغییر کنن مشاور نتونست اینارو قانع کنه...

همش شوهر شوهر میکنن این کارو نمیکنی شوهر میزنه سرت بابا شوهرو چیکار دارم اخه..

حداقل یه کلاس نمیزارن سرکوچس خدم برم بیام 

من با دوس پسر اینا کار ندارم خیلی محدوم خیلییی

عزیزم میفهمم چی میگی 

ولی هرکس ی جوری داره از بچه هاش محافظت میکنه 

میدونی منم همسن شما بودم ناراحت بودم

جامعه ترسناک شذه 

آدم اینقد می‌شنوه میبینه 

ا

منو ۲ماه کلاس گزاشتن خب من حجابم طوریه مانتوم بالای زانو شلوار بلند یه شال یزره موهام از جلو بلند او ...

متاسفانه طرز فکرشون خیلی سنتی هست ولی باور کن پدر و مادر ماهم همین بودن من ۲۸سالمه دقیقا اینطوری یزرگ شدم بعد ورود به دانشگاهت یکم آزادیت بیشتر میشه نگران نباش و از لحاظ مالی هم که خودت بهتر از همه میدونی شرایطتون رو باید تا اون حد ازشون انتظار داشته باشی 

منو ۲ماه کلاس گزاشتن خب من حجابم طوریه مانتوم بالای زانو شلوار بلند یه شال یزره موهام از جلو بلند او ...

با این سنت دختر با انگیزه و هدفدار هستی بهت آفرین میگم سعی بکن یکم تحمل بکنی ببین یه لب تاپ دست دوم تمیز  میتونن برات بخرن  رشته ات هم خوبه زودتر میتونی تا حدودی درامد زایی بکنی. 

متاسفانه طرز فکرشون خیلی سنتی هست ولی باور کن پدر و مادر ماهم همین بودن من ۲۸سالمه دقیقا اینطوری یزر ...

درسته ولی فقط به فکر ایندمم بخونم ازینجا برم

الان حرف از خابگا میزنم مقایسه میکنن میگن مگ تو خ..راب. یا چی دختر ولی که تنها بمونی اونجا؟ منم میخام خودم رفتم اونجا کنار درس کار کنم شاید بتونم فقط دیگ نمیخام ببینمشون این دوسال تحمل کنم

بعد میزنم میرم ی کشور اروپایی. دیگ رفتم اونجا بهشون میگم که رفتم.. نمیدونم واکنششون خیلی بد میشه میترسم ولی مجبورم نمیتونم بخاطر اونا از هدفم بزنم

درسته ولی فقط به فکر ایندمم بخونم ازینجا برمالان حرف از خابگا میزنم مقایسه میکنن میگن مگ تو خ..راب. ...

انشالله به آرزوهات میرسی ، ولی اینم بدون مهاجرت پشتوانه مالی میخواد راحت راحت هم نیس

با این سنت دختر با انگیزه و هدفدار هستی بهت آفرین میگم سعی بکن یکم تحمل بکنی ببین یه لب تاپ دست دوم ...

مرسی عزیزم اما مجبورم به زورم که شده باهاشون راه بیام شده با مامانم میگم ببره کلاس بیاره حجابم بیشتر میدم تو

ولی فقط اینکارو میکنم زودتر. ب همون چیزی ک هدفم هست برسم و برم مگ ن بخام بحث و اینا کنم همین مدرسه رم نمیزارن برم مجبورم واقعا