حالا دلیل و علت شروع نزاع معلوم نیست ولی پسره رف دست وپای مادرش رو بست وبنزین روش ریخت ومادرش رو زنده زنده آتیش زد نکته مبهوت و عجیب ماجرا اینه که پسره زن داشته بعد زندانی شده زنده گفته به پاش میمونم خیلی عجیبه قتل وحشتناک مادر بعد این زنده مثلاً وفاداره
وقتی رفته بوده باغ همسایشون رفته اونجا تنها گیرس آورده
کلی چاقو بهش زده بود.به بابام زنگ زدن نیومده خونه بریم دنبالش بگردیم .بعد چند سافت غرق خون پیدا کرده بودنش
قاتلش و بعد یه هفته پیدا کردن الان زندانه.موضوع برای یه یال پیشه .وای دوباره حالم بد شد🥲
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
وقتی رفته بوده باغ همسایشون رفته اونجا تنها گیرس آوردهکلی چاقو بهش زده بود.به بابام زنگ زدن نیومده خ ...
الانم که یادم افتاد استرس گرفت واسه همین آنقدر غلط دارم تو متن😑
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
تابستونی که گذشت یه نفر تو شهرمون سر زن و دوتا بچشو میبره بعدشم خودکشی میکنه ولی خودکشیش ناموفق بوده و زنده میمونه دستگیر میشه بعدش معلوم میشه که یه زن دیگه هم داشته اونو قبل اینا کشته بوده خلاصه چهار نفرو سر بریده روانی
مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
یکی هم مادر همسایمون یه زن تنها بود چند نفر رفته بودن خونش دزدی کشته بودنش بعدم انداخته بودنش تو چاه.اونام افتادن زندان