2777
2789
یکی هم مادر همسایمون یه زن تنها بود چند نفر رفته بودن خونش دزدی کشته بودنش بعدم انداخته بودنش تو چاه ...

قتل بخاطر پول

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
قتل بخاطر پول

آره. حالا پسراش دیه گرفتن اعدام نشد😑

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اشنامون زنه خیلی طلا داشت شب عید مغازه فروشیه با چاقو چند بار به سینش میزنه وطلاهارو میبره و زنه رو میندازه مغازه جفتی که تازه ساخته 

همه اینارو توی دوربین دیدن 

توی دوربین دیدن زنه خیلی مقاومت میکنه ولی مرده زورش بیشتر بود 

ویکی دیگه دختره و مادره بدنام بودن توی منطقه 

عموی دختره هرچی به دختره میگفت دست بردار ابرومون رو بردین حرف گوش نمیکرد تا اون روز سرشو برید لب جوب 

خدا همه مارو عاقبت بخیر کنه

ای وای.چقدر پست

والا میگفتن اون زنش هم حامله بوده دیگه راست یا دروغشو‌ نمی‌دونم و اینکه تو خواب کشتشون‌ گفتن پسر کوچکش یهو بیدار شده اینم اول اونو کشته 😑

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

والا میگفتن اون زنش هم حامله بوده دیگه راست یا دروغشو‌ نمی‌دونم و اینکه تو خواب کشتشون‌ گفتن پسر کوچ ...

یابسم الله

یکی از اشنامون زنه خیلی طلا داشت شب عید مغازه فروشیه با چاقو چند بار به سینش میزنه وطلاهارو میبره و ...

الهی آمین

یابسم الله

انقد دلم سوخت براشون طفلکیا یکیشون ۱۱ سالش بوده یکیشون ۱۰ سالش 🥲

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

انقد دلم سوخت براشون طفلکیا یکیشون ۱۱ سالش بوده یکیشون ۱۰ سالش 🥲

روحشون شاد 

خدا به بازماندگانش صبر بده

روحشون شاد خدا به بازماندگانش صبر بده

کارمند بنیاد شهید بوده همچین روانی‌هایی مثل اینا رو به راحتی استخدام میکنن‌ اونوقت یکی بدون حاشیه و آروم و سالم باید سالها یا آزمون استخدامی بده یا مدرکشو قاب کنه بزاره‌ گوشه خونه . اینکه کشتشون‌ کم نبوده از جنازشون هم فیلم گرفته 😑 قانون مزخرف که برای قتل بچه‌هاش اعدامش نمیکنه فقط امیدوارم خانواده اون زنا ازشنگذشته باشن و حداقل از طریق اونا مجازات ببینه 

کارمند بنیاد شهید بوده همچین روانی‌هایی مثل اینا رو به راحتی استخدام میکنن‌ اونوقت یکی بدون حاشیه و ...

آره والا دقیقا😓