2777
2789
عنوان

اگه امروز روز آزاد یا تقلب تو رژیمته یادت نره❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 24 پست
بله درسته این راجع به چیزایی مثل برنج و نان صدق میکنه که مصرف بشه اما در حد نرمال و کمتر ولی چیزایی ...

حرفاتون درسته 💚

شما با فستینگ چند کیلو کم کردین ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مرور زمان خوب میشی فعلا معده ات عادت کرده و کوچیک شده سعی نکن پرخوری کنی

آخه اصلا نمیتونم صبحانه بخورم

ناهار رو هم مجبوری میخورم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

آخه اصلا نمیتونم صبحانه بخورمناهار رو هم مجبوری میخورم

اگه ادامه داشت دکتر برو حتما چون ضعیف میشی 

چند کیلو کم کردی و چند وقت فست بودی ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
حرفاتون درسته 💚شما با فستینگ چند کیلو کم کردین ؟

من تقریبا سال پیش که یه عروسی در پیش داشتیم رژیم فستینگ ۱۴ ساعته گرفته بودم و توی دو هفته نزدیک ۷ کیلو کم کردم با ورزش 

اما بعد که سالم خوری رو از سر گرفتم نزدیک سه کیلو برگشت 

و معدمم داغون شد

اگه ادامه داشت دکتر برو حتما چون ضعیف میشی چند کیلو کم کردی و چند وقت فست بودی ؟

قبلا بخاطر تثبیت چندساعتی فست بودم 

ولی یه ماهه انگار افتاده رو غلتک و خییلی وزنم اومده پایین و میلم به غذا خیلی کم شده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من تقریبا سال پیش که یه عروسی در پیش داشتیم رژیم فستینگ ۱۴ ساعته گرفته بودم و توی دو هفته نزدیک ۷ کی ...

توی دو هفته عالی کم کردی 

اره کلا فستینگ خیلی زود وزنو کم میکنه

دوران فستینگ تو وعده های آزاد همه چی میخوردی ؟

گالری شماری میکردی گلم ؟

دوران فستینگ تو وعده های آزاد همه چی میخوردی ؟گالری شماری میکردی گلم ؟

وعده هام پر پروتئین و فیبر اغلب مرغ و سبزیجات

کالری شماری هیچ وقت نکردم به نظرم وسواس فکری میاره 

ما باید به فکر جسم و روح همزمان باشیم