2777
2789

دختر عمه شوهرم تو گروهی که فقط خواهر شوهرام و شوهرم و مادر شوهر پدر شوهرمو و خانواده عمه شوهرم و خانواده عموش عضون

داشتن با عالیه خواهر شوهرم حرف میزد بعد یه آهنگ فرستاده شوهرمو تگ کرده نوشته اینو یادته 🤣

دقیقا همینجوری نوشته 😐😐

بعد شوهرمم دوتا ایموجی خنده در جوابش فرستاده 😐😐

پیامای گروهو من الان از رو گوشی شوهرم داشتم میخوندم مال دیشبن آهنگ دامن زردو محمد رضا اصلا آهنگ طنزی ام نیست حرفای عاشقانه داره 😒

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به فلانی پیام بده .یاد چه خاطره ای میافتی .فلانی (شوهرم )چیزی نگفته از این آهنگ هیچ وقت

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عزیزم اگه عشق و عاشقی بود که نمی فرستاد گروه 

حتما خاطره ی خنده داری باهاش دارن 

مثلا من خودم یه اهنگ خیلی سنگین و خوبی یه خواننده میخونه ولی خودم و شوهرم باهاش خاطره ی خنده دار داریم تا میشنویم یه دل سیر میخندیم

ول کن زیادی حساسی

آخه آهنگ چرا باید خاطره داشته باشند اصلا ذهنم جاهای خوب نمی‌ره

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

خب به فلانی پیام بده .یاد چه خاطره ای میافتی .فلانی (شوهرم )چیزی نگفته از این آهنگ هیچ وقت

من عضو نیستم مثلا ام اصلا از پیامدهای گروه خبر ندارم از رو گوشی شوهرم میخونم پیامارو

مگه اهنگ طنز داریم ؟!حتما یه خاطرات خنده داری با اون آهنگ داشتنچرا اینقدر حساسی؟!

مثلا چه خاطره ای چرا با من از این خاطرها نداره

من عضو نیستم مثلا ام اصلا از پیامدهای گروه خبر ندارم از رو گوشی شوهرم میخونم پیامارو

آها .از خود شوهرت بپرس با خنده نه با طلبکاری که گارد بگیره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو