2777
2789
عنوان

دختر عمه شوهرم این آهنگو فرستاده گروه فامیلی 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 30 پست
اشکالش چیهگروه فامیلیهدونفر که با همدیگه بزرگ شدن حتما خاطرات مشترکی دارن

بدم میاد ازشون چرا باید با آهنگ خاطره داشته باشند 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

از شوهرت نرم بپرس چیه جریان این اهنگ با خنده بپرس که نترسه و جوابتو‌بدهبعدم ابا که از اسیاب افتاد شو ...

شوهرم الان بیرونه بیاد حتما میپرسم یعنی چی چه خاطره ای دارین مگه باهم 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شوهرت نرم بپرس چیه جریان این اهنگ با خنده بپرس که نترسه و جوابتو‌بدهبعدم ابا که از اسیاب افتاد شو ...

نمیاد بیرون از گروه بیادم خواهر شوهرام میان  پیویش میگن بیا خوش نمیگذره بی تو اونم میره دوبارهذ

مثلا چه خاطره ای چرا با من از این خاطرها نداره

عزیزم قبل ورود شما، اونا خانواده بودن

طبیعیه خاطره  هایی داشته باشن که شما توش نبوده باشی 

شاید زیر نخل، ی خاطره از بچگی داشتن

شاید ی ادم مسخره با دامن زرد دیده باشن

کلی چیزای دیگه 

خودت و حساس نکن

اگر خیلی کنجکاوی، با حس خوب از شوهرت بپرس قضی خاطره‌ چیه؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیخیال بابا احتمالا تو یه مراسمی بیرون رفتنی چیزی بااین اهنگ خاطرات خنده داری دارن خندیدن

خدا فقط میدونه چ خاطره ای دارن 😏

مثلا چه خاطره ای چرا با من از این خاطرها نداره

خوب شما نداری، مثلا من با اهنگ های منصور عرور من رفته باد و .. توی دهانمان وقایع بچه بودم کلی خاطره و مسخره بازی داشتم با چسر عموهام

عزیزم اگه عشق و عاشقی بود که نمی فرستاد گروه حتما خاطره ی خنده داری باهاش دارن مثلا من خودم یه اهنگ ...

ن میخوای بفرسته پیویش زیر زیرکی می‌فرسته تو گروه 

شوهرم الان بیرونه بیاد حتما میپرسم یعنی چی چه خاطره ای دارین مگه باهم

ببین لحن ادما خیلی مهمه 

من تو زندگیم خیلی به این رسیدم که یک منظور و میشه با لحن متفاوت گفت  که نتیجه ی متفاوت هم داره

تو میتونی طلبکار بپرسی یعنی چی ،مگه خاطره داری؟ نتیجه اش میشه دعوا و دور شدن خودت و شوهرت و دیگه راحت جیزی و برات تعریف نمیکنه و نمیزاره پیامای گروه بخونی... 

یا میتونی با خنده  یا نرم یا حالت عادی بپرسی راستیی، کنکجاوم شدم، منظورش چه خاطرایه؟؟

اونم برات با حالت عادی ،با میل خودش، توضیح بده 

و هیچ فکر و رفتار منفی نیاد وسط تون

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ببین لحن ادما خیلی مهمه من تو زندگیم خیلی به این رسیدم که یک منظور و میشه با لحن متفاوت گفت که نتیج ...

نه آخه ببین تاریخ این اهنگ تو گوگل اوایل مهر هست یعنی این خاطرشون مال همین اول مهریه؟؟؟. 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😭😭😭

چقدر شکاکی تو زن😐😱😱شاید متن آهنگ ی خاطره از کودکی شونو یادشون میاره. 

تو به لحن درست از شوهرت بپرس

اگر جواب نداد، انکار کرد 

اونوقت شک بیوفته به جونت یا فکر و خیال کن

چقدر شکاکی تو زن😐😱😱شاید متن آهنگ ی خاطره از کودکی شونو یادشون میاره. تو به لحن درست از شوهرت بپرس ...

باشه به شوخی میپرسم ببینم چی میگه ولی دست  خودم نیست یهو عصبی میشم 

عزیزم قبل ورود شما، اونا خانواده بودنطبیعیه خاطره هایی داشته باشن که شما توش نبوده باشی شاید زیر نخ ...

خوشم نمیاد با این دختره خاطره داشته باشه چرا باید حالا ک متاهله خیر سرش مرور خاطرات کنن 

عزیزم قبل ورود شما، اونا خانواده بودنطبیعیه خاطره هایی داشته باشن که شما توش نبوده باشی شاید زیر نخ ...

خوشم نمیاد با این دختره خاطره داشته باشه چرا باید حالا ک متاهله خیر سرش مرور خاطرات کنن 

بابا فامیلن چه خاطره ای مککنه دیته جمعی بیرون رفتن بااین اهنگ کلی مسخره بازی دراوردن خندیدن یا مال ع ...

چی بگم والا