مامانم امروز زنگ زد گفت رفتم نون بگیرم زنا گفتن یکی از همسایه ها پدرشوهرش خونه میساخته خونه اصلی خودش هم دور نبوده ولی شبا میرفته خونه پسرش بعد عروسشون ناراحت میشه که اینا چرا با سر و وضع خاکی میان خونه ما خوب برن خونه خودشون (خونه خودشون هم تقریبا نیم ساعت راه بوده) مرده هم میگه بعدا فرشا رو میدم قالیشویی ولی زنه چون ناراضی بوده دیگه به پدرشوهر و مادرشوهرش کم محلی میکنه اونا هم میرن زیر گوش پسره گلایه میکنن که زنت به ما محل نمیده و....
مرده هم با لگد میزنه تو شکم زنش خون بالامیاره فعلا نمرده بیمارستان بستریه یه دختر کوچیک شیرخواره هم داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
من اصلا زندگیو سخت نمیگیرم چیزی کثیف بود بجهنم تمیز میشه عمر ادم فقط جاش نمیادولی براکسی ک حساسه حق داره و این اووووج بیشوریه اون ادماس ک با ظاهر کثیف میرن خونه مردم و زندگیشو تلخ میکنن واقعا خدا صبرت بده اسی جانم
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
زنه که خیلی بیخود کرده پدر مادر هم حقی دارن چه خبره این همه نامهربونی ولی شوهرش هم غلط اضافی کرده زن ...
اولا زنه نه خانوم .بعدم تو اون خونه وزندگی شریک پس حق داره اگه ناراحت بیان کنه.قرارنیست چون پدرومادر هستن فرزند همه جوره ازشون اطاعت کنه باید درک داشته باشن