2777
2789
عنوان

زنش رو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 87 پست
خدایی یه طوری شده زنا فکر میکنن دختر شاه و وزیرنیه طوری با پدر و نادر شوهراشون برخورد میکنن انگار بر ...

پدر و مادر پسر هم شاه نیستن 

خودت بودی هر شب هر شب چند نفر سر تا پا خاکی میومدن خونت خوشحال میشدی 

زنه که خیلی بیخود کرده پدر مادر هم حقی دارن چه خبره این همه نامهربونی ولی شوهرش هم غلط اضافی کرده زن ...

زن حق داشته

خونه ساختن حدود چند ماه طول می‌کشه نمیشه مزاحم عروس بشن

مهمون از قدیم گفتن سه روز 

خاک بر سر ننه بابا شوهر کنن

الهی جنازه شون برسه به اون خونه

الهی شوهرش بره زیر تریلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر و مادر حق دارن زندگی پسرشون رو خراب کنن خوب وقتی فهمیدن زنش راضی نیست نمیرفتن اون زن هم تو اون خ ...

خب بله زن هم حق داره ولی آخر دنیا که نیست یکم از خودگذشتی راه دوری نمیرفت 

در هرصورت شوهرش هم غلط زیادی کرده 

حسبی الله ❤
خب حالا زنه کوتاه میومدکشش کشش زناکشش کشش مردا

چراشوهره کوتاه نیومده؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدایی یه طوری شده زنا فکر میکنن دختر شاه و وزیرنیه طوری با پدر و نادر شوهراشون برخورد میکنن انگار بر ...

والا ما هر چی دیدیم برعکسش بوده‌ خانواده شوهر فکر می کنن پادشاه و وزیرن و عروس کلفت و نوکرشونه و هر اونا بگن بازد بگه چشم

من اصلا زندگیو سخت نمیگیرم چیزی کثیف بود بجهنم تمیز میشه عمر ادم فقط جاش نمیادولی براکسی ک حساسه حق داره و این اووووج بیشوریه اون ادماس ک با ظاهر کثیف میرن خونه مردم و زندگیشو تلخ میکنن واقعا خدا صبرت بده اسی جانم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

زن علیه زن به روایت کامنت :

خانوم اصلا هر چقدرم کار دختر زشت ، هیچ نری حق اینو نداره برخورد فیزیکی داشته باشه

تاکید می‌کنم هیچ نری برای هیچ مسئله ای!

مرد اگر خوب باشه با حرف و آروم همه چیزو حل میکنه

زنه که خیلی بیخود کرده پدر مادر هم حقی دارن چه خبره این همه نامهربونی ولی شوهرش هم غلط اضافی کرده زن ...

اولا زنه نه خانوم .بعدم تو اون خونه وزندگی شریک پس حق داره اگه ناراحت بیان کنه.قرارنیست چون پدرومادر هستن فرزند همه جوره ازشون اطاعت کنه باید درک داشته باشن

زن حق داشتهخونه ساختن حدود چند ماه طول می‌کشه نمیشه مزاحم عروس بشنمهمون از قدیم گفتن سه روز خاک بر س ...

وای شما چقد دلتون سیاهه تو عمرم کسیو نتونستم نفرین کنم حتی دشمنمو نکن این کارو دختر به زندگی خودت برمیگرده 

اوناهم به پدر مادر پیر ناآگاه بودن و کارشون اشتباه خوب بود زنه یکم از خود گذشتگی به خرج میداد 

حسبی الله ❤
تو مردی ادای زنا رو در میاری هری بیرون

مودب باش

اتفاقا من یک بانو هستم 

شما بگو اگه زن داداشت کم محلی میکرد چی

چون میگم حالا یه کم محبت کنن چی

همیشه خودتونو جای دیکرانم بزارید یا فکر کن پسر خودت یا برادر خودت بود خانمشون این رفتارو داشتن چی

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم