2777
2789
عنوان

زنش رو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 87 پست

خدالعنت کنه فتنه هایی ک تو زندگی مردم اتیش میندازن.و من نمیفهمم کسی ک ی کاری مییخواد بکنه چرا برنامه ریزی نمیکنه مزاحم کسی نشه قرار نیست برارفاه خودشون کاری میکنن روسر مردم خراب شن 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا مرگ بده این مادر پدریای که پسرشون پر میکنن علیه عروس این دیگه هیچی ازش نمونده خاکتوسرشون کاش بمی ...

الهی مادر پدر پسره داغ پسرشون ببینند بگید امین یه بچه بیگناه بیمار شد

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

الهی خانومه خوب شهخدایا کمکمرد ها چه وحشی و هارنتا اعتراضیم کنیم میگن شما مرد ستیزید

اصن مرد ستیزی وجود نداره😂😂اینا دست پیش و گرفتن پس نیوفتن

مرد خوب کم داریم 

شاید به اندازه ی انگشت شمار

خوشبختانه دیگه زن ها عاقلن و اکثرا خیلی خوب از پس خودشون بر میان و حق و حقوقشون رو تا آخر میگیرن حتی برخورد فیزیکی رو جبران میکنن برای همین مرد ها سوختن و زدن تو فاز مظلوم نمایی

زنه که خیلی بیخود کرده پدر مادر هم حقی دارن چه خبره این همه نامهربونی ولی شوهرش هم غلط اضافی کرده زن ...

خدایی یه طوری شده زنا فکر میکنن دختر شاه و وزیرن

یه طوری با پدر و نادر شوهراشون برخورد میکنن انگار برده اشونن یا زیر دستشون

بخدا معرفتم خوب چیزیه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

زنه که خیلی بیخود کرده پدر مادر هم حقی دارن چه خبره این همه نامهربونی ولی شوهرش هم غلط اضافی کرده زن ...

پدر و مادر حق دارن زندگی پسرشون رو خراب کنن خوب وقتی فهمیدن زنش راضی نیست نمیرفتن اون زن هم تو اون خونه حق داره 

همسایه مایه هفته پیش زنشوکشت البته ازاینجارفتن دوسه سالی میشه غردایه هفته میشه این‌چیزا،خیلی زیاد شده امسال حتی اطراف ماهم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خدایی یه طوری شده زنا فکر میکنن دختر شاه و وزیرنیه طوری با پدر و نادر شوهراشون برخورد میکنن انگار بر ...

آره خیلی بده آخر دنیا نیست که دو روزم بذار فرشات کثیف شه مگه چیه 

حسبی الله ❤
خدایی یه طوری شده زنا فکر میکنن دختر شاه و وزیرنیه طوری با پدر و نادر شوهراشون برخورد میکنن انگار بر ...

تو مردی ادای زنا رو در میاری هری بیرون

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

وای خب اون زن هم حق داشته

اگر اخلاقشون خوب بود شاید خانومه هم به روی خودش نمی آورد الان کنار بچه ش بود نه رو تخت بیمارستان