2777
2789
عنوان

زنش رو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 87 پست
وای شما چقد دلتون سیاهه تو عمرم کسیو نتونستم نفرین کنم حتی دشمنمو نکن این کارو دختر به زندگی خودت بر ...

شما دلت ذغال هست

چون پدر مادر شوهرش اونقدر زر مفت زدن ک مرد بره همسرش کتک بزنه

میگه زن در حال مرگ بعد بیام از مرد طرف داری کنم

ننه بابا مرد هم اگر پیر هستن غلط کردن بیان خونه بسازن

ماشین می‌گرفتن میرفتن خونه خودشون

به عروس بدیخت چه مربوط 

نه نفرین به من برنمیگرده نترس 

چون کارما پدر اون شوهر اشغال در میاره 

چرا بهتر بود ولی گیریم پدر مادر بی درکی داره آقا بهتر بود زن با سیاست بیشتر جلو میرفت نه طوری که مرد ...

از خودگذشتگی اسمش روشه بعضیا میتونن از خودگذشتگی داشته باشن مثل شما 

ولی از خودگذشتگی زوری نیست یعنی یا باژد از خودگذشتگی کنی یا شوهرت بزنه تو شکمت خون بالا بیاری 

سیاست اینه درسته که از خودگذشتگی کنم زنده بمونم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودگذشتگی اسمش روشه بعضیا میتونن از خودگذشتگی داشته باشن مثل شما ولی از خودگذشتگی زوری نیست یعنی ...

اسی اگر پدر مادر شوهرشون بدون دعوت بیان خونه شون میان تاپیک میزنن بی فرهنگ هستن و...

حالا الان شدن مدافع اون مرد و ننه باباش

حالم بهم میخوره میگن از خودگذشتگی انگار بنایی کردن کار یک روز یا یک هفته هست

بنظرم تنها مقصر ماجرا مرد هستشو اونه که باید بره زیر تریلی و سلاخی بشه تا دیگه همچین گهی نخوره!!!پدر ...

ببین چرا تا یکی میمیره میگین حلال کن

یا چرا طرف پیر میگین عیب ندارد

پدر مادر اگر پیر هستن بی  خود می‌کنن خونه بسازن

چطوری بی محلی تشخیص مین چطوری میفهمند خونه خودشون نرم راه دور ولی عقل شون نمی‌رسه به پسر احمق شون نباید چرت و پرت بگن

اسی اگر پدر مادر شوهرشون بدون دعوت بیان خونه شون میان تاپیک میزنن بی فرهنگ هستن و...حالا الان شدن مد ...

دقیقا 

من دیدم سر یه حرف کوچیک تاپیک زدن چند ساله که قهرن بقیه هم میگن کار خوبی کردز قطع رابطه ای الان این بدبخت با یه بچه کوچیک شیرخوار باید هر شب زحمت اینا رو میکشید 

مگه من کتک زدنو تایید کردم ؟!!! مرد حق کتک زدن حتی اگه خیانت زن رو هم ببینه نداره دارم درباره انسانی ...

همون اول نه بگی چرا کتک زده نه چیزی میگی زنده بیخود کرده

حالا اصلا اومد گفت ننه بابات نیان اینجا باید بزنی زن رو بکشی

والا موندم تو خواهر شوهر اون زن بدبختی ک بیمارستان هست یا کلا مرد هستی 

ببین چرا تا یکی میمیره میگین حلال کنیا چرا طرف پیر میگین عیب نداردپدر مادر اگر پیر هستن بی خود می‌ک ...

به نظر من هر پیری لایق احترام نیست چون بی شعور ها هم سرشون سفید میشه 

از نظر این ها آرهاز نظر من نه

یکی از فامیلای ما مادرشوهرش خیلی اذیتش کرد تاجایی که مجبور شد طلاق بگیره بعد از طلاقش مادرشوهره مریض شد و دکترا جوابش کردن اون مپقع یادش افتاد از عروس سابقش حلالیت بگیره زنگ زد کلی التماس که دارم میمیرم بیا پیشم بهش گفته بود حلالم کن دختره هم گفت هیچ وقت از ته دل حلالت نمیکنم 

من میگم اون زن بی معرفت بوده جای دوری نمیره آدم اصلا ۳ ۴ ماه فرشاش خاکی بشه آخر الزمان نمیشه از کسی توقع داشت ولی شوهرشم خیلی بیشعور و وحشی که زدش اونم اینطوری که بندازش کما هردو اشتباه کردن

من میگم اون زن بی معرفت بوده جای دوری نمیره آدم اصلا ۳ ۴ ماه فرشاش خاکی بشه آخر الزمان نمیشه از کسی ...

دیگه از خیانت که بالا تر نداریم  ادم دیدم زنش بهش خیانت کرده اینجوری نزده 

این به نظر من به قصد کشت زده