2777
2789

من نوسانات خلقی رو تجربه میکنم شک کردم به اینکه دو قطبی باشم یا نه و البته چون بیشتر در فاز افسردگی بودم افسردگی تشخیص داده شد... 

در کل به ادم ها بدبین هستم روابط اجتماعی ضعیف؛

گاهی خیلی هدفمند جوریکه خودمو خیلی ادم موفقی میدونم در رویاهام غرق میشم پر انرژی میشم و شب ها خوابم نمیبره معمولا( و دوست دارم فقط راه برم و به رویاهام فکر کنم) 

گاهی بین حال بد و حال خوب گیر میکنم: مثلا در عین حال که دوست دارم بمیرم و اقکار خودکشی دارم برای هدفمم تلاش میکنم

و بیشتر وقتا افسرده مضطرب و به درجه بیخیال بودن می رسم اینجوری تصور کنید که امتحان ترم اول مدرسه م شروع شده و من میخاستم معدل بالای ۱۹ بگیرم ولی اونموقع اصلا کتابم رو باز نمیکنم؛ فکرهای خودکشی ۲ برابر میشه؛ مضطرب تر میشم و میگم بهتره خودمو از ی جایی پرت کنم پایین؛ راه میرم دور اتاقم و با خودم حرف میزنم 

سریعا برو روانپزشک قرص ضد افسردگی بخور به حرف های این مردم که میگن وابستگی میاره این چرتو پرتا گوش نده قرصا عوارض داره درسته اما عوارض این اضطراب که داری تجربه می‌کنی برای بدنت خیلی بدتره 

سریعا برو روانپزشک قرص ضد افسردگی بخور به حرف های این مردم که میگن وابستگی میاره این چرتو پرتا گوش ن ...

قرص ضد افسردگی و اضطراب مصرف میکردم ولی با این علائمی ک دارم احتمال میدم دو قطبی باشه 

چون خیلی تو فاز افسردگی ام؛ افسردگی تشخیص داده شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکتر تشخیص بده. از نت هیچی نخون. چیزی نیست که خودت بتونی تشخصی بدی یا اینجا کسی برات تشخیص بده. و اگه دوقطبی یا افسردگی باشه خب با درمان حالت خیلی بهتر میشه

قرص ضد افسردگی و اضطراب مصرف میکردم ولی با این علائمی ک دارم احتمال میدم دو قطبی باشه چون خیلی تو فا ...

ببین دختر جان دو قطبی همینجور الکی نیست تو دو قطبی ساعت به ساعت حال آدم تعغیر نمیکنه شما افسردگی داری ، دو قطبی یارو چند روز حالش خوبه در انرژی و کلا یه شخصیت دیگه دیگه داره چند روز بی حال کسب و افکار خودکشی داره توجه کن هر دورش چند روز تا یک هفته و بیشتر طول می‌کشه مثلا دوره شادی یا دوره افسردگی 

ببین دختر جان دو قطبی همینجور الکی نیست تو دو قطبی ساعت به ساعت حال آدم تعغیر نمیکنه شما افسردگی دار ...

برای منم ساعت به ساعت نیست هر کدوم بازه ای داره معمولا چتد هفته یا ماهانه

برای منم ساعت به ساعت نیست هر کدوم بازه ای داره معمولا چتد هفته یا ماهانه

بخدا مزاحم نیستم می‌خوام کمک کنم چون خودم تجربه داشتم سوالی داشتی بپرس ازم داخل خصوصی جوابتو میدم حتما