2777
2789
عنوان

تولد مادر شوهر و ناراحتی شدید من

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 53 پست

از الکی یه تک زنگ بزن بهش و تا اومد برداره قطع کن .بگو برنداشت ..بعدم گلگیشو اصلاا نکن به شوهرت .بدتر گارد میگیره ..خودتو خوب نشون بده بهش .بگو آره راست میگی ها تولده مامان گونه حتما زنگ بزنیم .تولد مامان منم شد زنگ بزنیم بالاخره سنی ازشون گذشته خوشحال میشن دوماد و عروس بهشون زنگ بزنه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من دوسال نامزدیم خونه مادرشوهرم میموندم. کلا نه هفتگی. 

تولدشون روز مادر روژ پدر شوهرم بزور منو میبرد براشون کادوبگیریم. کادو هم میدادیم میگفت این چیه خریدین بدرد نمیخوره خوشم نیومد ی شاخه گل بسه ما یه گل باگلدون خریدیم گفت چراخریدین خشک میشه. درصورتی ک یکبار واس شوهرم تولدنگرفتن اصلا یادشون نیست، من استوری میزارم فرداش زنگ میزنن. میگن ما یادمون نبود انتظاردارن ما یاداوری کنیم. الان دیگ کادو نمیخرم. تبریک یادم باشه میگم نباشه نمیگم. شوهرمم کم کم داره خودشو جمع میکنه. ولی من سیاست نداشتم باشوهرم دعوامیکردم، ادم غدی هستم. میتونی بهش بگو باشه ولی زنگ نزن. روز تولدش خودتو بزن ب مریضی. یا ی بهونه ای چیزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث شوهر من۸ ساله مادرش تولدمو تبریکم نگفته هر سال مجبورم میکنه هم زنگ بزنم تبریک بگم هم کادو بگیرمام ...

العیییی بمیرم برا دوتامون . چقد بدبختیم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
العیییی بمیرم برا دوتامون . چقد بدبختیم

خیلی

یعنی من اگه مادرم مث مادرشوهرم بود نگاشم نمیکردم

نمیدونم اینا چجوری بچه هاشون اینقد مطیعشونن با اینکه اصلا مادر و پدر نیستن براشون

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
من دوسال نامزدیم خونه مادرشوهرم میموندم. کلا نه هفتگی. تولدشون روز مادر روژ پدر شوهرم بزور منو میبرد ...

درد کشیدم با این سوسول بازیاااا

توام مث منی پس

من کی راحت شم از دسش اه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خیلییعنی من اگه مادرم مث مادرشوهرم بود نگاشم نمیکردمنمیدونم اینا چجوری بچه هاشون اینقد مطیعشونن با ا ...

اره بخدا

خرشونن

فردا تولدمادرشه میگه کیک بخریم درحالی که نه تبریک گفته نه چیزی مادرش🧐؟ یعنی مادرش خودش به خودش تبریک بگه میشه بیشتر توضیح بدی😐 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

به شوهرت بگو خودت کیک بخر بروولی من نمیامجلوی شوهرتو نمیتونی بگیریمطمئن باش یا بعدا تلافی می‌کنه یا ...

جراتشوووو نداره. دعوا میکنم شدیدا

بدمومیاد مطیعه

دلم میسوزه ک خرشونه

ب شوهرت بگو دوست داشتن زوری بیشتر نفرت میاره بگو لطفا هرکار عشقته برامادرت بکن ولی دخالت نکن ک من میخام چجوری باشم یااگر میکنی باید دوطرفه باشه بگو تواین چن سال ک عروستونم چرا ی بار ب مامانت نگفتی ب زنم تبریک بگید 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

من خیلی خیلی معذرت میخام که این حرف رامیزنم فقط میخام به خودت بیای. ولی زن نیستی اگر به این مادرشوهر ...

اره بهدا میدونم 

حالم خرابه

سوهر رو چیزخورش میکنن

من بودم کوتاه نمیومدم. محکم میگفتم این چیزا به عوضه.

ولی اگه همسرت بعدا می‌خواد اذیتت کنه، شاید بهتر باشه یکم تحمل کنی و خودت بزنی به اون راه. اگه کیک مجبور شدی بخری، شمع سنش رو هم بخر

مهربان باشیم